Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Love & gelato - En sommer fuld af hemmeligheder - Jenna Evans Welch - E-bog

Bag om Love & gelato - En sommer fuld af hemmeligheder

Rejsen mod en ny begyndelse går gennem fortidens hemmeligheder. En sommer i Italien udvikler sig til et roadtrip gennem Toscana i denne med- rivende kærlighedsroman om at finde sig selv og opdage nye sider af tilværelsen. Lina har mistet sin mor og tilbringer sommeren i Toscana. Hun er ikke i humør til solskinsvejr og Italiens smukke eventyrlandskab. Hun er der kun, fordi det var hendes mors sidste ønske, at Lina skulle lære sin far at kende – en mand, der har været fraværende hele hendes liv. Lina længes hjem, men da hun får den dagbog, som hendes mor skrev, da hun boede i Italien, åbner der sig en verden fuld af eventyr, romancer og nye erkendelser. Sammen med sin charmerende ven Ren sætter hun sig for at følge i sin mors fodspor og grave en hemmelighed frem, der vil ændre alt, hvad Lina vidste om sin mor, sin far og endda sig selv. Love & Gelato – En sommer fuld af hemmeligheder er historien om venskab, overraskelser, kærlighed og om at finde ind til sine egne værdier i jagten på en ny begyndelse. En livsbekræftende dannelsesrejse fuld af romantik og nye horisonter – til alle, der elskede Hvis bare du var min af Jenny Han. Love & Gelato – En sommer fuld af hemmeligheder er første bog i en trilogi af Jenna Evans Welch. Nummer to, Love & Luck – En guide for knuste hjerter, udkommer i 2022 og nummer 3, Love & Olives – En rejse for livet, udkommer i 2023.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788740078022
 • Udgivet:
 • 24. Maj 2022
 • Straks på e-mail.

Online pris

Anmeldelser af Love & gelato - En sommer fuld af hemmeligheder

  Beskrivelse af Love & gelato - En sommer fuld af hemmeligheder

  Rejsen mod en ny begyndelse går gennem fortidens hemmeligheder.

  En sommer i Italien udvikler sig til et roadtrip gennem Toscana i denne med- rivende kærlighedsroman om at finde sig selv og opdage nye sider af tilværelsen.

  Lina har mistet sin mor og tilbringer sommeren i Toscana. Hun er ikke i humør til solskinsvejr og Italiens smukke eventyrlandskab. Hun er der kun, fordi det var hendes mors sidste ønske, at Lina skulle lære sin far at kende – en mand, der har været fraværende hele hendes liv.

  Lina længes hjem, men da hun får den dagbog, som hendes mor skrev, da hun boede i Italien, åbner der sig en verden fuld af eventyr, romancer og nye erkendelser. Sammen med sin charmerende ven Ren sætter hun sig for at følge i sin mors fodspor og grave en hemmelighed frem, der vil ændre alt, hvad Lina vidste om sin mor, sin far og endda sig selv.

  Love & Gelato – En sommer fuld af hemmeligheder er historien om venskab, overraskelser, kærlighed og om at finde ind til sine egne værdier i jagten på en ny begyndelse. En livsbekræftende dannelsesrejse fuld af romantik og nye horisonter – til alle, der elskede Hvis bare du var min af Jenny Han.

  Love & Gelato – En sommer fuld af hemmeligheder er første bog i en trilogi af Jenna Evans Welch. Nummer to, Love & Luck – En guide for knuste hjerter, udkommer i 2022 og nummer 3, Love & Olives – En rejse for livet, udkommer i 2023.

  Brugerbedømmelser af Love & gelato - En sommer fuld af hemmeligheder  Find lignende bøger
  Bogen Love & gelato - En sommer fuld af hemmeligheder findes i følgende kategorier:

  Gør som tusindvis af andre bogelskere

  Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.