Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Coaching - Sofia Manning - E-bog

Bag om Coaching

Med denne bog har Sofia Manning ønsket at skabe en lettilgængelig indføring i principperne bag coaching. Bogen henvender sig således både til professionelle coaches og til alle andre, der er interesseret i coaching som et redskab til selvudvikling. Skal coaching forklares med en enkelt sætning, handler det om: "At opdage og udnytte et menneskes fulde potentiale". Mennesker, der hænger fast i deres gamle historie, indser aldrig, at de har muligheden for at udnytte deres fulde potentiale. De kommer aldrig til at opleve glæden og spændingen ved at udtrykke, hvem de i virkeligheden er - og på denne måde gøre en forskel. Men alle mennesker har muligheden for at tage ansvar og beslutte sig for, hvad de vil med deres liv. Sofia Manning har sin egen virksomhed, Manning Inspire, og er en af landets mest eftertragtede undervisere og konsulenter.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788711333709
  • Udgivet:
  • 6. Juni 2016
  • Straks på e-mail.
Prøv Tales Streaming i 7 dage for 7 kr.
Herefter fra 75 kr./md. Ingen binding.

Normalpris

Beskrivelse af Coaching

Med denne bog har Sofia Manning ønsket at skabe en lettilgængelig indføring i principperne bag coaching. Bogen henvender sig således både til professionelle coaches og til alle andre, der er interesseret i coaching som et redskab til selvudvikling.

Skal coaching forklares med en enkelt sætning, handler det om: "At opdage og udnytte et menneskes fulde potentiale".

Mennesker, der hænger fast i deres gamle historie, indser aldrig, at de har muligheden for at udnytte deres fulde potentiale. De kommer aldrig til at opleve glæden og spændingen ved at udtrykke, hvem de i virkeligheden er - og på denne måde gøre en forskel. Men alle mennesker har muligheden for at tage ansvar og beslutte sig for, hvad de vil med deres liv.

Sofia Manning har sin egen virksomhed, Manning Inspire, og er en af landets mest eftertragtede undervisere og konsulenter.

Brugerbedømmelser af Coaching

  • Dina B. 16. Maj 2020

    Kæmpe øjenåbner!


Find lignende bøger
Bogen Coaching findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.