Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Lyset i skyggen - Luna Antoni - E-bog

- Digte fra hjertet

Bag om Lyset i skyggen

Lyset i skyggen er en samling poetiske tekster, som samlet udgør en fortælling om, hvad det vil sige at være et menneske med usynlige kampe. Alle rammes af følelser og oplevelser, som kan kaste en skygge på vores sind. Denne bog tager udgangspunkt i følelserne hos et menneske, som har levet med indflydelse af sindets mørke facetter. Gennem poesien giver forfatteren et modspil til mørket, et lys i skyggen, som lader læseren få indblik i de tanker og følelser, som gemmer sig i livets mørkeste tider. Denne bog er til dig, som enten gerne vil forstå, hvad der gemmer sig i mørket hos en, du har kær, eller hvis du selv er væltet omkuld i mørket og vil gribes af ord, som viser dig, at du ikke er alene.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788776083816
  • Udgivet:
  • 22. Juni 2023
  • Straks på e-mail.

Normalpris

Medlemspris

Prøv i 30 dage for 45 kr.
Herefter fra 79 kr./md. Ingen binding.

Beskrivelse af Lyset i skyggen

Lyset i skyggen er en samling poetiske tekster, som samlet udgør en fortælling om, hvad det vil sige at være et menneske med usynlige kampe. Alle rammes af følelser og oplevelser, som kan kaste en skygge på vores sind. Denne bog tager udgangspunkt i følelserne hos et menneske, som har levet med indflydelse af sindets mørke facetter. Gennem poesien giver forfatteren et modspil til mørket, et lys i skyggen, som lader læseren få indblik i de tanker og følelser, som gemmer sig i livets mørkeste tider.
Denne bog er til dig, som enten gerne vil forstå, hvad der gemmer sig i mørket hos en, du har kær, eller hvis du selv er væltet omkuld i mørket og vil gribes af ord, som viser dig, at du ikke er alene.

Brugerbedømmelser af Lyset i skyggenFind lignende bøger
Bogen Lyset i skyggen findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.