Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Madame Terror - Jan Guillou - E-bog

Bag om Madame Terror

Hamilton er tilbage! Den palæstinensiske brigadegeneral Mouna al Husseini har brug for hjælp til at gennemføre verdenshistoriens største terrorangreb, og fra det øjeblik Carl Hamilton stiger om bord på U-1 Jerusalem forandres alt. Hovedmodstanderne i den politiske kamp, der følger, er to enestående kvinder, Mouna al Husseini og den amerikanske udenrigsminister Condoleezza Rice. De bliver venner for livet. Og fjender. "Intet mindre end et mesterværk … pointerne er drevet af ægte indignation, han er emnemæssigt på hjemmebane, og hans suveræne fortælletalent kan folde sig helt ud." Information "Man kan dårligt forestille sig en forfatter der kan skrive bedre om terrorisme i skønlitterær form end svenske Jan Guilllou ... enormt vid og overlegen behændighed i forhold til både at skrive elementært spændende og underholdende og samtidig give sin historie politisk nerve." Børsen "Bogen er i sin genre et mesterværk. Veloplagt og velskrevet ... Nøjagtig som med de 10 oprindelige Hamiltonbøger kan man nyde den elementære spænding og glæde sig over den skarptoptrukne samfundskritik." Nyhedsavisen "Madame Terror er effen og effektiv." Politiken

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788770534925
  • Udgivet:
  • 16. Juni 2010
Leveringstid: Straks på e-mail

Beskrivelse af Madame Terror

Hamilton er tilbage! Den palæstinensiske brigadegeneral Mouna al Husseini har brug for hjælp til at gennemføre verdenshistoriens
største terrorangreb, og fra det øjeblik Carl Hamilton stiger om bord på U-1 Jerusalem forandres alt.

Hovedmodstanderne i den politiske kamp, der følger, er to enestående kvinder, Mouna al Husseini og den amerikanske udenrigsminister Condoleezza Rice.

De bliver venner for livet. Og fjender.

"Intet mindre end et mesterværk … pointerne er drevet af ægte indignation, han er emnemæssigt på hjemmebane, og hans suveræne fortælletalent kan folde sig helt ud."
Information

"Man kan dårligt forestille sig en forfatter der kan skrive bedre om terrorisme i skønlitterær form end svenske Jan Guilllou ... enormt vid og overlegen behændighed i forhold til både at skrive elementært spændende og underholdende og samtidig give sin historie politisk nerve."
Børsen

"Bogen er i sin genre et mesterværk. Veloplagt og velskrevet ... Nøjagtig som med de 10 oprindelige Hamiltonbøger kan man nyde den elementære spænding og glæde sig over den skarptoptrukne samfundskritik."
Nyhedsavisen

"Madame Terror er effen og effektiv."
Politiken

Brugerbedømmelser af Madame TerrorFind lignende bøger
Bogen Madame Terror findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.