Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Mælk og honning - Rupi Kaur - E-bog

Bag om Mælk og honning

‘mælk og honning’ er en samling digte og tekster, illustreret af Rupi Kaur selv, der handler om vold, overgreb, tab, kærlighed og kvindelighed. ‘mælk og honning’ tager læseren med på en rejse ind i livets mest sorgfulde, stærke og kærlige øjeblikke. Rupi Kaur formidler følelser og erfaringer fra et kvindeliv, der er nemt at relatere til. Med sin enkle stil har hun formået at påvirke millioner af læsere. "I en alder af 24 er Rupi Kaur blevet kaldt sin generations stemme." – USA Today "Disse digte beskriver ærligt og på smukkeste vis den hverdag og de erfaringer, som nutidens moderne kvinder deler." – Huffington Post Rupi Kaur (f. 1992) er født i Indien og opvokset i Canada. Hun har læst retorik på universitetet. Digtsamlingen ‘mælk og honning’ fra 2014 er hendes debut, som hun selv har illustreret. Bogen er solgt i over 2,5 millioner eksemplarer verden over, er oversat til 30 sprog og har ligget på New York Times bestsellerliste i over 100 uger i træk. I 2017 udkom hendes anden digtsamling ‘the sun and her flowers’.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788726022773
 • Udgivet:
 • 6. Juli 2018
 • Straks på e-mail.

Online pris

Anmeldelser af Mælk og honning

  Beskrivelse af Mælk og honning

  ‘mælk og honning’ er en samling digte og tekster, illustreret af Rupi Kaur selv, der handler om vold, overgreb, tab, kærlighed og kvindelighed.
  ‘mælk og honning’ tager læseren med på en rejse ind i livets mest sorgfulde, stærke og kærlige øjeblikke. Rupi Kaur formidler følelser og erfaringer fra et kvindeliv, der er nemt at relatere til. Med sin enkle stil har hun formået at påvirke millioner af læsere.

  "I en alder af 24 er Rupi Kaur blevet kaldt sin generations stemme." – USA Today

  "Disse digte beskriver ærligt og på smukkeste vis den hverdag og de erfaringer, som nutidens moderne kvinder deler." – Huffington Post

  Rupi Kaur (f. 1992) er født i Indien og opvokset i Canada. Hun har læst retorik på universitetet. Digtsamlingen ‘mælk og honning’ fra 2014 er hendes debut, som hun selv har illustreret. Bogen er solgt i over 2,5 millioner eksemplarer verden over, er oversat til 30 sprog og har ligget på New York Times bestsellerliste i over 100 uger i træk. I 2017 udkom hendes anden digtsamling ‘the sun and her flowers’.

  Brugerbedømmelser af Mælk og honning  Find lignende bøger
  Bogen Mælk og honning findes i følgende kategorier:

  Gør som tusindvis af andre bogelskere

  Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.