Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Mælkebøtten - Anne-Marie Hüttel - E-bog

Bag om Mælkebøtten

Digtsamlingen Mælkebøtten – en litterær rejse i et kvindeligt univers. En ung blond pige har forceret mange stenede veje gennem år og dag. Hun har for længst passeret skelsår og alder, håret er gråt, og hun kan skrive pensionist på sit cv. Fra tid til anden har hun sået og høstet mange frø, indimellem var der golde iblandt, et fantastisk gåpåmod og indre styrke bærer hende gennem livets mange genvordigheder, der vidner om drømme og håb udlevet gennem vilje og handlekraft. Uddrag af bogen Velkommen i det grønne – hvad skuer mine øjne? de små gule sole – min yndlingsblomst Mælkebøtten – elsket af få og hadet af mange Et hjerte i sort stigmatiseret følelser under huden efterlader dybe spor langt flere end nogen forstår Det gemte røde hybenhjerte afventer På sporet tog til tiden – gennem tiden – livet kører ikke altid på skinner Om forfatteren Anne-Marie Hüttel er født 1953 i Løsning, der har været og stadig er omdrejningspunktet, idet hun har sit arbejdsliv på en produktionsvirksomhed her. Hendes store passion er at skrive, hun skrev sit første digt i 2003.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788772372709
  • Udgivet:
  • 11. September 2020
Leveringstid: Straks på e-mail

Beskrivelse af Mælkebøtten

Digtsamlingen Mælkebøtten – en litterær rejse i et kvindeligt univers.

En ung blond pige har forceret mange stenede veje gennem år og dag. Hun har for længst passeret skelsår og alder, håret er gråt, og hun kan skrive pensionist på sit cv. Fra tid til anden har hun sået og høstet mange frø, indimellem var der golde iblandt, et fantastisk gåpåmod og indre styrke bærer hende gennem livets mange genvordigheder, der vidner om drømme og håb udlevet gennem vilje og handlekraft.Uddrag af bogen

Velkommen i det grønne – hvad skuer mine øjne?

de små gule sole – min yndlingsblomst

Mælkebøtten

– elsket af få og hadet af mange

Et hjerte i sort

stigmatiseret

følelser under huden

efterlader dybe spor

langt flere end nogen forstår

Det gemte røde hybenhjerte afventer

På sporet

tog til tiden

– gennem tiden

– livet kører ikke altid på skinnerOm forfatteren

Anne-Marie Hüttel er født 1953 i Løsning, der har været og stadig er omdrejningspunktet, idet hun har sit arbejdsliv på en produktionsvirksomhed her. Hendes store passion er at skrive, hun skrev sit første digt i 2003.

Brugerbedømmelser af MælkebøttenFind lignende bøger
Bogen Mælkebøtten findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.