Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Magisterium 4: Sølvmasken - Holly Black - E-bog

Bag om Magisterium 4: Sølvmasken

Hvis du leder efter et alternativ til HARRY POTTER, så læs denne bog! – The Guardian En dramatisk udviklingshistorie, der holder læseren hen i spænding. – Publishers Weekly Magernes samfund har i årtier frygtet Constantine Madden, der erklærede døden – og magerne – krig og forsøgte at genoplive de døde. Tingene gik ikke helt, som han ønskede … Nu lever hans sjæl videre i magikerlærlingen Callum Hunt, som er fængslet, bandlyst af magikersamfundet og anklaget for at have slået sin bedste ven ihjel. Og værre endnu er han mistænkt for at have evnen og magten til at vække de døde til live – ligesom Constantine. Da det lykkes Callum at flygte fra fængslet, går det op for ham, at han kan blive tvunget til at leve Constantines liv, og han står over for sin allerstørste udfordring: Skal han føre Constantines store plan ud i livet? Skal han forråde sine venner og læremestre og tilintetgøre alt det, han nogen sinde har holdt af? Har han noget valg?

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788771054378
 • Udgivet:
 • 26. September 2018
 • Straks på e-mail.

Online pris

Anmeldelser af Magisterium 4: Sølvmasken

  Beskrivelse af Magisterium 4: Sølvmasken

  "Hvis du leder efter et alternativ til HARRY POTTER, så læs denne bog!" – The Guardian "En dramatisk udviklingshistorie, der holder læseren hen i spænding." – Publishers Weekly Magernes samfund har i årtier frygtet Constantine Madden, der erklærede døden – og magerne – krig og forsøgte at genoplive de døde. Tingene gik ikke helt, som han ønskede … Nu lever hans sjæl videre i magikerlærlingen Callum Hunt, som er fængslet, bandlyst af magikersamfundet og anklaget for at have slået sin bedste ven ihjel. Og værre endnu er han mistænkt for at have evnen og magten til at vække de døde til live – ligesom Constantine. Da det lykkes Callum at flygte fra fængslet, går det op for ham, at han kan blive tvunget til at leve Constantines liv, og han står over for sin allerstørste udfordring: Skal han føre Constantines store plan ud i livet? Skal han forråde sine venner og læremestre og tilintetgøre alt det, han nogen sinde har holdt af? Har han noget valg? Fjerde bog i MAGISTERIUM-serien. Der udkommer i alt fem bøger.

  Forlagets beskrivelse af Magisterium 4: Sølvmasken

  "Hvis du leder efter et alternativ til HARRY POTTER, så læs denne bog!" – The Guardian

  "En dramatisk udviklingshistorie, der holder læseren hen i spænding." – Publishers Weekly

  Magernes samfund har i årtier frygtet Constantine Madden, der erklærede døden – og magerne – krig og forsøgte at genoplive de døde. Tingene gik ikke helt, som han ønskede …

  Nu lever hans sjæl videre i magikerlærlingen Callum Hunt, som er fængslet, bandlyst af magikersamfundet og anklaget for at have slået sin bedste ven ihjel. Og værre endnu er han mistænkt for at have evnen og magten til at vække de døde til live – ligesom Constantine.

  Da det lykkes Callum at flygte fra fængslet, går det op for ham, at han kan blive tvunget til at leve Constantines liv, og han står over for sin allerstørste udfordring: Skal han føre Constantines store plan ud i livet? Skal han forråde sine venner og læremestre og tilintetgøre alt det, han nogen sinde har holdt af? Har han noget valg?

  Fjerde bog i MAGISTERIUM-serien. Der udkommer i alt fem bøger.

  Brugerbedømmelser af Magisterium 4: Sølvmasken  Find lignende bøger
  Bogen Magisterium 4: Sølvmasken findes i følgende kategorier:

  Gør som tusindvis af andre bogelskere

  Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.