Udvidet returret til d. 31. januar 2025

Making Sense of Taste - Carolyn Korsmeyer - Bog

- Food and Philosophy

Bag om Making Sense of Taste

Korsmeyer explains how taste came to occupy so low a place in the hierarchy of senses and why it is deserving of greater philosophical respect and attention.

Vis mere
  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780801488139
  • Indbinding:
  • Paperback
  • Sideantal:
  • 256
  • Udgivet:
  • 19. september 2002
  • Størrelse:
  • 156x234x16 mm.
  • Vægt:
  • 374 g.
  • 8-11 hverdage.
  • 29. november 2024

Normalpris

  • BLACK NOVEMBER

Medlemspris

Prøv i 30 dage for 45 kr.
Herefter fra 79 kr./md. Ingen binding.

Beskrivelse af Making Sense of Taste

Korsmeyer explains how taste came to occupy so low a place in the hierarchy of senses and why it is deserving of greater philosophical respect and attention.

Brugerbedømmelser af Making Sense of Taste



Find lignende bøger
Bogen Making Sense of Taste findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.