Markedets billigste bøger
Dag-til-dag levering

Manden der døde to gange - E-bog

Bag om Manden der døde to gange

Fire rævesnu venner. Endnu en hyggelig mordgåde. En uge er gået, og det er blevet torsdag igen. De fire venner mødes vanen tro i Puslespilsstuen for at drøfte uopklarede mordsager. Denne gang har Elizabeth modtaget et brev fra et tidligere bekendtskab, og han nævner både stjålne diamanter, en brutal mafioso og en umiskendelig dødstrussel. Og brug for hjælp har han også. Men inden længe udvikler sagen sig til en mordgåde, og Elizabeth får overtalt Joyce, Ibrahim og Ron til at hjælpe med at fange den skånselsløse morder. Og tænk, hvis de nu også fandt diamanterne? Ja, det ville da være en kærkommen bonus. Denne gang er de imidlertid oppe mod en modstander, der er villig til at dræbe dem uden tøven. Kan vores fire venner finde morderen (og diamanterne), før morderen finder dem? Richard Osman er tilbage med endnu en mordgåde om vores rævesnu yndlingskvartet, og andet bind i serien om Torsdagsmordklubben er lige så herligt og vittigt som det første. Pressen skriver: »Gennemført lunt, selv når der er lig på bordet ... Bedriver morskab i næsten hver eneste linje«  **** – Børsen »Igen en underholdende og hyggelig historie« – Bogblogger.dk »Herlig og vittig« – Alt for Damerne »Selv mord er hyggeligt, når det er i hænderne på Richard Osman« – Berlingske »Hyggelig læsning« – Bogvægten »En noget så fænomenal serie« **** – Bogens liv »En ode til venskabet – også i livets efterår« – Sunday Times »Balsam for sjælen« – Daily Express »Til dem, der elsker mordgåder med humor og kant« – Publisher's Weekly »En sand fornøjelse af skæmt, vid og varme« – Wall Street Journal

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788702340570
 • Udgivet:
 • 27. December 2021
 • Straks på e-mail.

Prøv Tales Premium medlemskabet gratis i 14 dage.

Herefter 99 /md. Ingen binding.

Online pris

Anmeldelser af Manden der døde to gange
  Beskrivelse af Manden der døde to gange
  Fire rævesnu venner.
  Endnu en hyggelig mordgåde.
  En uge er gået, og det er blevet torsdag igen. De fire venner mødes vanen tro i Puslespilsstuen for at drøfte uopklarede mordsager. Denne gang har Elizabeth modtaget et brev fra et tidligere bekendtskab, og han nævner både stjålne diamanter, en brutal mafioso og en umiskendelig dødstrussel. Og brug for hjælp har han også.
  Men inden længe udvikler sagen sig til en mordgåde, og Elizabeth får overtalt Joyce, Ibrahim og Ron til at hjælpe med at fange den skånselsløse morder. Og tænk, hvis de nu også fandt diamanterne? Ja, det ville da være en kærkommen bonus.
  Denne gang er de imidlertid oppe mod en modstander, der er villig til at dræbe dem uden tøven. Kan vores fire venner finde morderen (og diamanterne), før morderen finder dem?
  Richard Osman er tilbage med endnu en mordgåde om vores rævesnu yndlingskvartet, og andet bind i serien om Torsdagsmordklubben er lige så herligt og vittigt som det første.
  Pressen skriver:
  »Gennemført lunt, selv når der er lig på bordet ... Bedriver morskab i næsten hver eneste linje«
   **** – Børsen
  »Igen en underholdende og hyggelig historie«
  – Bogblogger.dk
  »Herlig og vittig«
  – Alt for Damerne
  »Selv mord er hyggeligt, når det er i hænderne på Richard Osman«
  – Berlingske
  »Hyggelig læsning«
  – Bogvægten
  »En noget så fænomenal serie«
  **** – Bogens liv
  »En ode til venskabet – også i livets efterår«
  – Sunday Times
  »Balsam for sjælen«
  – Daily Express
  »Til dem, der elsker mordgåder med humor og kant«
  – Publisher's Weekly
  »En sand fornøjelse af skæmt, vid og varme«
  – Wall Street Journal
  Brugerbedømmelser af Manden der døde to gange


  Find lignende bøger
  Bogen Manden der døde to gange findes i følgende kategorier:
  Gør som tusindvis af andre bogelskere

  Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.