Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Manden med seks fingre - Arne Svingen - Bog

Bag om Manden med seks fingre

Grufulde gys! Serien for dig, der tør læse skumle fortællinger! En mand med seks fingre giver Peter valget mellem to døre ud af spøgelseshuset. Peter vælger den forkerte! Og han slipper ikke ud fra den grufulde verden bag døren, før de har lavet om på hans krop. Men en sjælden gang kan det være en fordel kun at have ét øje … Lektørudtalelse: Anvendelse/målgruppe/niveau: En ny serie for gyserlæsere fra 10 til 12 år. Til lystlæsning og frilæsning i skolen. Beskrivelse: Mange kender Arne Svingen for serien om Hubert og for Dødelig blitz (08/08) i gyserserien Marv og ben. Nu lægger han navn til sin egen gyserserie, Svingens mørke verden, som lover grufulde historier og garanti for gys. De to første bøger i serien lever op til løftet. I 'Manden med seks fingre' bliver Peter væk fra sine forældre i et tivoli. I sin søgen havner han i en parallelverden, befolket af sære skabninger. Hans eneste chance for at slippe ud er selv at få lavet om på sin krop. Peters ene øje er af glas. Måske bliver det hans redning? Bøgerne er inddelt i 7 kapitler med pirrende overskrifter og overskuelig længde. Torstein Nordstrands gråtonede illustrationer understreger stemningen. Typografien er letlæselig med stor linjeafstand. God forside, der signalerer gys, og appellerende bagsidetekst. Sammenligning: Gode gys som i serierne Koldt blod, 2003- og Marv og ben, 2004-. Samlet konklusion: En ny gyserserie, der holder hvad den lover. God underholdning, der holder læseren fast til sidste side. Pressemeddelelse: Gys-garanti! Til dig, der gerne vil skræmmes fra liv og sans Arne Svingen har ét formål med sin gyserserie Svingens mørke verden: At skræmme livet af læseren, især børnene. Så vær beredt - her er ingen behagelige slutninger eller søde, venlige spøgelser, kun grufulde fortællinger. Manden med seks fingre: En mand med seks fingre giver Peter valget mellem to døre ud af spøgelseshuset, som Peter - på en tur i tivoli med sine forældre - har forvildet sig ind i. Peter vælger den forkerte! Og han slipper ikke ud fra den grufulde verden bag døren, før de har lavet om på hans krop. Men en sjælden gang kan det være en fordel kun at have ét øje … Bogen er den første i serien Svingens mørke verden. Arne Svingen har udgivet et utal af bøger. I Danmark har han opnået en stor fanskare i den humoristiske ende af sit forfatterskab med sin serie om den altid uheldige Hubert. Så til trøst for dem der har grinet færdig med Hubert kommer nu en gyselig afløser!

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788779162341
 • Indbinding:
 • Indbundet
 • Sideantal:
 • 72
 • Udgivet:
 • 3. Juni 2014
 • Udgave:
 • 1
 • Størrelse:
 • 158x215x12 mm.
 • Vægt:
 • 247 g.
 • 2-4 hverdage.
 • 5. Oktober 2023
På lager

Normalpris

Medlemspris

Prøv i 30 dage for 45 kr.
Herefter fra 79 kr./md. Ingen binding.

Beskrivelse af Manden med seks fingre

Grufulde gys!
Serien for dig, der tør læse skumle fortællinger!
En mand med seks fingre giver Peter valget mellem to døre ud af spøgelseshuset. Peter vælger den forkerte! Og han slipper ikke ud fra den grufulde verden bag døren, før de har lavet om på hans krop. Men en sjælden gang kan det være en fordel kun at have ét øje …

Lektørudtalelse:

Anvendelse/målgruppe/niveau:
En ny serie for gyserlæsere fra 10 til 12 år. Til lystlæsning og frilæsning i skolen.

Beskrivelse:
Mange kender Arne Svingen for serien om Hubert og for Dødelig blitz (08/08) i gyserserien Marv og ben. Nu lægger han navn til sin egen gyserserie, Svingens mørke verden, som lover grufulde historier og garanti for gys.
De to første bøger i serien lever op til løftet. I 'Manden med seks fingre' bliver Peter væk fra sine forældre i et tivoli. I sin søgen havner han i en parallelverden, befolket af sære skabninger. Hans eneste chance for at slippe ud er selv at få lavet om på sin krop. Peters ene øje er af glas. Måske bliver det hans redning?
Bøgerne er inddelt i 7 kapitler med pirrende overskrifter og overskuelig længde. Torstein Nordstrands gråtonede illustrationer understreger stemningen. Typografien er letlæselig med stor linjeafstand. God forside, der signalerer gys, og appellerende bagsidetekst.

Sammenligning:
Gode gys som i serierne Koldt blod, 2003- og Marv og ben, 2004-.

Samlet konklusion:
En ny gyserserie, der holder hvad den lover. God underholdning, der holder læseren fast til sidste side.

Pressemeddelelse:
Gys-garanti! Til dig, der gerne vil skræmmes fra liv og sans
Arne Svingen har ét formål med sin gyserserie Svingens mørke verden: At skræmme livet af læseren, især børnene. Så vær beredt - her er ingen behagelige slutninger eller søde, venlige spøgelser, kun grufulde fortællinger.

Manden med seks fingre:
En mand med seks fingre giver Peter valget mellem to døre ud af spøgelseshuset, som Peter - på en tur i tivoli med sine forældre - har forvildet sig ind i. Peter vælger den forkerte! Og han slipper ikke ud fra den grufulde verden bag døren, før de har lavet om på hans krop. Men en sjælden gang kan det være en fordel kun at have ét øje …

Bogen er den første i serien Svingens mørke verden. Arne Svingen har udgivet et utal af bøger. I Danmark har han opnået en stor fanskare i den humoristiske ende af sit forfatterskab med sin serie om den altid uheldige Hubert. Så til trøst for dem der har grinet færdig med Hubert kommer nu en gyselig afløser!

Forlagets beskrivelse af Manden med seks fingre

Grufulde gys! Serien for dig, der tør læse skumle fortællinger!
En mand med seks fingre giver Peter valget mellem to døre ud af spøgelseshuset. Peter vælger den forkerte! Og han slipper ikke ud fra den grufulde verden bag døren, før de har lavet om på hans krop. Men en sjælden gang kan det være en fordel kun at have ét øje …

Brugerbedømmelser af Manden med seks fingreGør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.