dk-flag   Stort fødselsdagsudsalg   dk-flag
dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag   Vi fejrer 11 års fødselsdag med stort udsalg   dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag

Mange boliger - Morti Vizki - E-bog

Bag om Mange boliger

"du skal ikke være så ked af at jeg er død hver dag får vi lov til at sejle i luftballon hen over savannen min cellekammerat, Vincent, tegner tegninger til mig og når jeg bliver vred går der en Hitler igennem mig nogle sidder og spiller harpe jeg sidder på en sky og ryger kun når de slukker fælleslyset er det jeg husker at gøre én der mangler" Fra en sky et sted oven over verden og dens mange boliger, sidder et jeg og observerer i glimtvise fragmenter - det forrykte, det kærlige, det kyniske, det menneskelige. Morti Vizki (1963-2004) var en dansk forfatter, digter og dramatiker, musik og komponist. Morti Vizki – egentlig Morten Boeslund Poulsen – blev født i Frederiksværk. Han debuterede i 1984 med digtsamlingen "Digtsamling", og udgav efterfølgende både digt- og novellesamlinger, radiospil, teaterstykker og romaner, en børnebog og to operaliberettoer. Han fik tilnavnet "Kroppens digter" for sin rå sanselighed og kropslige sprogbrug. Morti Vizki modtog i 1986 Klaus Rifbjergs debutantpris for lyrik, Nordisk Radiospilpris i 1991 Marguerite Vibys Jubilæumslegat i 1994, Dansk Blindesamfunds Radiospilpris 1996 og 2000 og Kjeld Abell-prisen i 1997.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788711584521
  • Udgivet:
  • 12. December 2016
  • Straks på e-mail.

Online pris

  • dk-flag   FØDSELSDAGSUDSALG   dk-flag

Beskrivelse af Mange boliger

"du skal ikke være så ked af at jeg er død
hver dag får vi lov til at sejle i luftballon
hen over savannen

min cellekammerat, Vincent, tegner
tegninger til mig
og når jeg bliver vred
går der en Hitler igennem mig

nogle sidder og spiller harpe
jeg sidder på en sky og ryger

kun når de slukker fælleslyset er det
jeg husker at gøre én
der mangler"

Fra en sky et sted oven over verden og dens mange boliger, sidder et jeg og observerer i glimtvise fragmenter - det forrykte, det kærlige, det kyniske, det menneskelige.

Morti Vizki (1963-2004) var en dansk forfatter, digter og dramatiker, musik og komponist. Morti Vizki – egentlig Morten Boeslund Poulsen – blev født i Frederiksværk. Han debuterede i 1984 med digtsamlingen "Digtsamling", og udgav efterfølgende både digt- og novellesamlinger, radiospil, teaterstykker og romaner, en børnebog og to operaliberettoer. Han fik tilnavnet "Kroppens digter" for sin rå sanselighed og kropslige sprogbrug.

Morti Vizki modtog i 1986 Klaus Rifbjergs debutantpris for lyrik, Nordisk Radiospilpris i 1991 Marguerite Vibys Jubilæumslegat i 1994, Dansk Blindesamfunds Radiospilpris 1996 og 2000 og Kjeld Abell-prisen i 1997.

Brugerbedømmelser af Mange boligerFind lignende bøger
Bogen Mange boliger findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.