Udvidet returret til d. 31. januar 2025

Mass Spectrometry in Food Safety - Bog

- Methods and Protocols

Bag om Mass Spectrometry in Food Safety

Using the Methods in Molecular Biology(TM) format, this book covers key areas in food safety: detection of low level chemical residues, pesticide analysis using chromatographic techniques, and the revealing of mycotoxins and chemical contaminants in packaging.

Vis mere
  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781617791352
  • Indbinding:
  • Hardback
  • Sideantal:
  • 416
  • Udgivet:
  • 10. juni 2011
  • Udgave:
  • 2011
  • Størrelse:
  • 261x182x29 mm.
  • Vægt:
  • 930 g.
  • 8-11 hverdage.
  • 11. december 2024
Forlænget returret til d. 31. januar 2025

Normalpris

  • BLACK WEEK

Medlemspris

Prøv i 30 dage for 45 kr.
Herefter fra 79 kr./md. Ingen binding.

Beskrivelse af Mass Spectrometry in Food Safety

Using the Methods in Molecular Biology(TM) format, this book covers key areas in food safety: detection of low level chemical residues, pesticide analysis using chromatographic techniques, and the revealing of mycotoxins and chemical contaminants in packaging.

Brugerbedømmelser af Mass Spectrometry in Food Safety



Find lignende bøger
Bogen Mass Spectrometry in Food Safety findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.