Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage
Forlænget returret til d. 31. januar 2025

Mastering the Art of French Cooking, Vol.2 - Julia Child - Bog

Bag om Mastering the Art of French Cooking, Vol.2

Soups from the garden, bisques from the sea, famous fish stews from Provence and Normandy, the real French crunchy bread, meats, vegetables and desserts in variety, all accompanied by step-by-step instructions and superb illustrations, and all in imperial units for British cooks.

Vis mere
  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780241956472
  • Indbinding:
  • Paperback
  • Sideantal:
  • 688
  • Udgivet:
  • 24. november 2011
  • Størrelse:
  • 130x198x31 mm.
  • Vægt:
  • 474 g.
  • 4-7 hverdage.
  • 7. januar 2025
På lager
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
  •  

    Kan ikke leveres inden jul.
    Køb nu og print et gavebevis

Normalpris

Medlemspris

Prøv i 30 dage for 45 kr.
Herefter fra 79 kr./md. Ingen binding.

Beskrivelse af Mastering the Art of French Cooking, Vol.2

Soups from the garden, bisques from the sea, famous fish stews from Provence and Normandy, the real French crunchy bread, meats, vegetables and desserts in variety, all accompanied by step-by-step instructions and superb illustrations, and all in imperial units for British cooks.

Brugerbedømmelser af Mastering the Art of French Cooking, Vol.2



Find lignende bøger
Bogen Mastering the Art of French Cooking, Vol.2 findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.