Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

MAX - Irene Scharbau - E-bog

Bag om MAX

Karen Lauben og Espen Kriéger har flere ting til fælles: De arbejder maks, har talent for at ignorere stresssymptomer – og de tilbragte engang fire vigtige timer sammen. Efter en konflikt med sin chef flygter projektlederen Karen planløst og udmattet til Frankrig. Et job på Chateau Marolles lyder som en drøm. En helt særlig kunstmaler får hende til at vågne. Imens mister SoMe-eksperten Espen grebet om sit tjekkede freelanceliv i København og kryber i skjul i familiesommerhuset. Tag med til Sydfrankrig og Skagen, kom med op på slottet og ned under broerne i denne tospors fortælling om begær, sociologiske mønstre og skønheden i grøn maling.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788793958241
  • Udgivet:
  • 20. August 2020
  • Straks på e-mail.
Prøv Tales Streaming i 7 dage for 7 kr.
Herefter fra 75 kr./md. Ingen binding.

Normalpris

Beskrivelse af MAX

Karen Lauben og Espen Kriéger har flere ting til fælles: De arbejder maks, har talent for at ignorere stresssymptomer – og de tilbragte engang fire vigtige timer sammen.

Efter en konflikt med sin chef flygter projektlederen Karen planløst og udmattet til Frankrig. Et job på Chateau Marolles lyder som en drøm. En helt særlig kunstmaler får hende til at vågne. Imens mister SoMe-eksperten Espen grebet om sit tjekkede freelanceliv i København og kryber i skjul i familiesommerhuset.

Tag med til Sydfrankrig og Skagen, kom med op på slottet og ned under broerne i denne tospors fortælling om begær, sociologiske mønstre og skønheden i grøn maling.

Brugerbedømmelser af MAXFind lignende bøger
Bogen MAX findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.