Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Med fem fingre på hver hånd - Keld Zeruneith - E-bog

Bag om Med fem fingre på hver hånd

"Poemetri Digtet er i digtet nært et digtet sprog som er nærmest sprogdigtet det nærmeste det kan komme sproget og til digtet ikke er digtet længere digt ikke længere digtet som sprognært er intet." Keld Zeruneiths digtsamling "Med fem fingre på hver hånd" er opdelt i fire afsnit, "nu", "før", "efter" og "siden". Digtene forholder sig til tid som begrebet, livet, kærlighed, naturen og menneskets indre liv. Keld Zeruneith (f. 1941) er en dansk litteraturforsker og digter, der har udgivet flere digtsamlinger og biografier om danske digtere som Johannes Ewald, Sophus Claussen og Emil Aarestrup. Han har blandt andet modtaget Georg Brandes-Prisen, Holberg-medaljen, Søren Gyldendal-prisen samt Statens Kunstfonds hædersydelse for sit store arbejde med dansk litteratur.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788726551914
  • Udgivet:
  • 24. December 2020
  • Straks på e-mail.
Prøv Tales Streaming i 7 dage for 7 kr.
Herefter fra 75 kr./md. Ingen binding.

Normalpris

Beskrivelse af Med fem fingre på hver hånd

"Poemetri

Digtet er i digtet nært
et digtet sprog som er
nærmest sprogdigtet det
nærmeste det kan komme
sproget og til digtet
ikke er digtet længere
digt ikke længere digtet
som sprognært er intet."

Keld Zeruneiths digtsamling "Med fem fingre på hver hånd" er opdelt i fire afsnit, "nu", "før", "efter" og "siden". Digtene forholder sig til tid som begrebet, livet, kærlighed, naturen og menneskets indre liv.

Keld Zeruneith (f. 1941) er en dansk litteraturforsker og digter, der har udgivet flere digtsamlinger og biografier om danske digtere som Johannes Ewald, Sophus Claussen og Emil Aarestrup. Han har blandt andet modtaget Georg Brandes-Prisen, Holberg-medaljen, Søren Gyldendal-prisen samt Statens Kunstfonds hædersydelse for sit store arbejde med dansk litteratur.

Brugerbedømmelser af Med fem fingre på hver håndFind lignende bøger
Bogen Med fem fingre på hver hånd findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.