Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Men det var hendes liv - Inge Jessen - E-bog

- En amagerpiges erindringer

Bag om Men det var hendes liv

”Pigen var nu fem år, og når far ikke kom hjem, gik hun med mor i hånden ned til værtshuset for at hente ham. Mor skubbede døren op, og en tung stank af øl og røg væltede ud til dem i byluften. Så blev pigen puffet ind efter far, inden ugelønnen var drukket helt op.” Mor var psykisk syg, og far drak. Hele livet var det sådan, og der var ingenting i det lille barndomshjem. Men verden var stor og åben, og livet bragte hende først til de bonede gulve på det smukke gods, og senere til søs på verdenshavene. ”Pigen kneb øjnene sammen og knyttede næverne for at minde sig selv om, at dette var en sag, der var værd at kæmpe for. Det var hendes liv.” Om forfatteren Inge Jessen (f. 1944) debuterede som forfatter i 1995 med bogen ”Hver by har sin heks.” I bogen ”Men det var hendes liv” ser forfatteren tilbage på en række skelsættende episoder i et langt og til tider hårdt liv.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788794289474
  • Udgivet:
  • 3. Februar 2023
  • Straks på e-mail.

Normalpris

Fordelspris

Beskrivelse af Men det var hendes liv

”Pigen var nu fem år, og når far ikke kom hjem, gik hun med mor i hånden ned til værtshuset for at hente ham. Mor skubbede døren op, og en tung stank af øl og røg væltede ud til dem i byluften. Så blev pigen puffet ind efter far, inden ugelønnen var drukket helt op.”

Mor var psykisk syg, og far drak. Hele livet var det sådan, og der var ingenting i det lille barndomshjem. Men verden var stor og åben, og livet bragte hende først til de bonede gulve på det smukke gods, og senere til søs på verdenshavene.

”Pigen kneb øjnene sammen og knyttede næverne for at minde sig selv om, at dette var en sag, der var værd at kæmpe for. Det var hendes liv.”

Om forfatteren
Inge Jessen (f. 1944) debuterede som forfatter i 1995 med bogen ”Hver by har sin heks.”

I bogen ”Men det var hendes liv” ser forfatteren tilbage på en række skelsættende episoder i et langt og til tider hårdt liv.

Brugerbedømmelser af Men det var hendes livFind lignende bøger
Bogen Men det var hendes liv findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.