Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Men nok om det - Sanne Udsen - E-bog

Bag om Men nok om det

Er der et liv efter de fyrre? Eller er det virkelig fyrre, fed og færdig? Hidtil har Caroline været godt tilfreds med sit liv, selv om det måske ikke helt var et af de fortryllede voksenliv, hun som barn drømte om, men pludselig falder det hele fra hinanden, da hendes mand forlader hende til fordel for en storbarmet model, mens yngre kræfter forsøger at underløbe hende på kontoret. Noget skal der ske for at få Carolines liv tilbage på sporet, og hun gør da også sit bedste for at hænge på veninderne i løbeklubben og holde humøret højt, mens de ivrigt kaster sig over at planlægge hendes 40-årsfødselsdag. En del mere loren er hun ved det, da en af veninderne udfordrer hende til at forsøge sig med netdating. "Lina lo. ”Du skal nok indstille dig på at skulle kysse en del frøer, før du finder prinsen. Jeg kender en, der var ude med 65, før det lykkedes.” ”65!” Caroline var ved at falde ned af stolen. ”Men det hører med til historien, at hun nu er lykkeligt gift med nummer 65. Jeg var selv med til brylluppet.” ”Det går ikke!” Caroline rystede på hovedet. ”Så mange frøer kan jeg ikke kysse. Så hellere undvære prinsen.” ”Ja, jeg tænker nu lidt på det som en hobby.” ”At kysse frøer?” ”Nej, at finde en mand.” Lina smilede overbærende. ”Blive et par igen. Alle gode gange tre, siger jeg!” Sanne Udsen er uddannet økonom (cand. polit fra KU og ph.d. fra CBS). Hun er forfatter til en række skøn- og faglitterære bøger og har flere gange været modtager af arbejdslegat fra Statens Kunstfond og fra Autorkontoen. Skønlitterære bøger: ”Alle Guds børn” (2008) ”Djævelens advokat” (2007)

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788793835115
  • Udgivet:
  • 14. Juni 2019
Leveringstid: Straks på e-mail

Beskrivelse af Men nok om det

Er der et liv efter de fyrre? Eller er det virkelig fyrre, fed og færdig? Hidtil har Caroline været godt tilfreds med sit liv, selv om det måske ikke helt var et af de fortryllede voksenliv, hun som barn drømte om, men pludselig falder det hele fra hinanden, da hendes mand forlader hende til fordel for en storbarmet model, mens yngre kræfter forsøger at underløbe hende på kontoret. Noget skal der ske for at få Carolines liv tilbage på sporet, og hun gør da også sit bedste for at hænge på veninderne i løbeklubben og holde humøret højt, mens de ivrigt kaster sig over at planlægge hendes 40-årsfødselsdag. En del mere loren er hun ved det, da en af veninderne udfordrer hende til at forsøge sig med netdating.

"Lina lo. ”Du skal nok indstille dig på at skulle kysse en del frøer, før du finder prinsen. Jeg kender en, der var ude med 65, før det lykkedes.”
”65!” Caroline var ved at falde ned af stolen.
”Men det hører med til historien, at hun nu er lykkeligt gift med nummer 65. Jeg var selv med til brylluppet.”
”Det går ikke!” Caroline rystede på hovedet. ”Så mange frøer kan jeg ikke kysse. Så hellere undvære prinsen.”
”Ja, jeg tænker nu lidt på det som en hobby.”
”At kysse frøer?”
”Nej, at finde en mand.” Lina smilede overbærende.
”Blive et par igen. Alle gode gange tre, siger jeg!”

Sanne Udsen er uddannet økonom (cand. polit fra KU og ph.d. fra CBS). Hun er forfatter til en række skøn- og faglitterære bøger og har flere gange været modtager af arbejdslegat fra Statens Kunstfond og fra Autorkontoen.

Skønlitterære bøger:
”Alle Guds børn” (2008)
”Djævelens advokat” (2007)

Brugerbedømmelser af Men nok om detFind lignende bøger
Bogen Men nok om det findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.