Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Men vi blev onde - Olav Hergel - E-bog

- Sleiman - et tidligere medlem i indvandrerbanden Bloodz

Bag om Men vi blev onde

Sleiman Sleiman har palæstinensiske rødder, er født i Libanon og kom til Danmark som barn. Her voksede han op med en brutal og voldelig far og oplevede gennem hele sin barndom omsorgssvigt fra forældre og myndigheder. I vrede og afmagt tæskede drengen selv løs på alt, og i løbet af teenageårene blev han opgivet af skolen, men respekteret og frygtet som bandemedlem – i dag har han været involveret i mange hundrede straffesager, bl.a. drabsforsøg, og han har selv overlevet skudattentat. Når Sleiman som den første af de tunge bandemedlemmer fra indvandrermiljøerne har valgt at stå frem og fortælle sin historie, er det i håb om, at den kan hjælpe ham til en ny begyndelse og ikke mindst for at advare alle unge, vrede mænd om aldrig at gøre som ham. Bogen giver et helt unikt indblik i indvandrerbandernes miljø, i drengenes psykologi og kriminelle handlemønstre, og er en vigtig fortælling om et af de største samfundsmæssige problemer i vor tid. Biografien om Sleiman er en tragisk, brutal og forfærdende beretning om forkvaklede muslimske æresbegreber, fejlslagen integration, børn man gjorde fortræd og grov kriminalitet. Men også en universel historie om kærlighed og håb for en bedre fremtid. Om forfatteren: Olav Hergel, f. 1956, er journalist, bl.a. tidligere ansat på Berlingske Tidende og nu på Politiken. Han vandt Cavling-prisen i 2006 for en serie om flygtninge og flygtningebørn på danske asylcentre. Har tidligere bl.a. skrevet bestsellerromanen Flygtningen (2006), der blev filmatiseret med Iben Hjejle i hovedrollen, samt Indvandreren (2010).

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788740010060
  • Udgivet:
  • 23. november 2012
  • Straks på e-mail.
Prøv Tales Streaming i 7 dage for 7 kr.
Herefter fra 75 kr./md. Ingen binding.

Normalpris

Beskrivelse af Men vi blev onde

Sleiman Sleiman har palæstinensiske rødder, er født i Libanon og kom til Danmark som barn. Her voksede han op med en brutal og voldelig far og oplevede gennem hele sin barndom omsorgssvigt fra forældre og myndigheder. I vrede og afmagt tæskede drengen selv løs på alt, og i løbet af teenageårene blev han opgivet af skolen, men respekteret og frygtet som bandemedlem – i dag har han været involveret i mange hundrede straffesager, bl.a. drabsforsøg, og han har selv overlevet skudattentat.
Når Sleiman som den første af de tunge bandemedlemmer fra indvandrermiljøerne har valgt at stå frem og fortælle sin historie, er det i håb om, at den kan hjælpe ham til en ny begyndelse og ikke mindst for at advare alle unge, vrede mænd om aldrig at gøre som ham.
Bogen giver et helt unikt indblik i indvandrerbandernes miljø, i drengenes psykologi og kriminelle handlemønstre, og er en vigtig fortælling om et af de største samfundsmæssige problemer i vor tid. Biografien om Sleiman er en tragisk, brutal og forfærdende beretning om forkvaklede muslimske æresbegreber, fejlslagen integration, børn man gjorde fortræd og grov kriminalitet. Men også en universel historie om kærlighed og håb for en bedre fremtid.
Om forfatteren:
Olav Hergel, f. 1956, er journalist, bl.a. tidligere ansat på Berlingske Tidende og nu på Politiken. Han vandt Cavling-prisen i 2006 for en serie om flygtninge og flygtningebørn på danske asylcentre. Har tidligere bl.a. skrevet bestsellerromanen Flygtningen (2006), der blev filmatiseret med Iben Hjejle i hovedrollen, samt Indvandreren (2010).

Brugerbedømmelser af Men vi blev onde



Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.