Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Menneskets sorg - Svend Brinkmann - E-bog

- Et vilkår i forandring

Bag om Menneskets sorg

‘Menneskets sorg’ belyser forskellige sorgerfaringer og de kulturelle rammer og forestillinger om lykke og lidelse, som sorg udspiller sig inden for i vores tid. Et fokus på sorgen åbner for en bredere analyse af de menneskelige vilkår i vores kultur. Med en mere tilbundsgående viden kan vi bedre begribe sorgens mange facetter, både for at opnå en dybere forståelse af fænomenet, men også for at kunne tage kvalificeret stilling til diagnosticeringen og behandlingen af sorg med henblik på at forbedre samfundets tilbud til mennesker i sorg. ‘Menneskets sorg’ er baseret på tværvidenskabelig forskning i Forskningscentret Sorgens kultur ved Aalborg Universitet. Den er redigeret af Svend Brinkmann og Anders Petersen. Bogens bidragydere er: Ignacio Brescó Svend Brinkmann John Brodersen Mikkel Krause Frantzen Michael Hviid Jacobsen Ester Holte Kofod Allan Køster Lene Larsen Peter Clement Lund Maja O’Connor Anders Petersen Niels Saxtrup Alfred Bordado Sköld Anne Suhr Luca Tateo Brady Wagoner Ditte Winther-Lindqvist

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788772048307
 • Udgivet:
 • 2. Marts 2022
 • Straks på e-mail.

Normalpris

Fordelspris

Anmeldelser af Menneskets sorg

  Beskrivelse af Menneskets sorg

  ‘Menneskets sorg’ belyser forskellige sorgerfaringer og de kulturelle rammer og forestillinger om lykke og lidelse, som sorg udspiller sig inden for i vores tid. Et fokus på sorgen åbner for en bredere analyse af de menneskelige vilkår i vores kultur. Med en mere tilbundsgående viden kan vi bedre begribe sorgens mange facetter, både for at opnå en dybere forståelse af fænomenet, men også for at kunne tage kvalificeret stilling til diagnosticeringen og behandlingen af sorg med henblik på at forbedre samfundets tilbud til mennesker i sorg.

  ‘Menneskets sorg’ er baseret på tværvidenskabelig forskning i Forskningscentret Sorgens kultur ved Aalborg Universitet. Den er redigeret af Svend Brinkmann og Anders Petersen.

  Bogens bidragydere er:
  Ignacio Brescó
  Svend Brinkmann
  John Brodersen
  Mikkel Krause Frantzen
  Michael Hviid Jacobsen
  Ester Holte Kofod
  Allan Køster
  Lene Larsen
  Peter Clement Lund
  Maja O’Connor
  Anders Petersen
  Niels Saxtrup
  Alfred Bordado Sköld
  Anne Suhr
  Luca Tateo
  Brady Wagoner
  Ditte Winther-Lindqvist

  Brugerbedømmelser af Menneskets sorg  Find lignende bøger
  Bogen Menneskets sorg findes i følgende kategorier:

  Gør som tusindvis af andre bogelskere

  Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.