Markedets billigste bøger
Dag-til-dag levering
MIDSOMMERMORDENE - Commissaria Angela Pecci efterforsker ved Mariager Fjord af Hans-Willy Bautz

MIDSOMMERMORDENE - Commissaria Angela Pecci efterforsker ved Mariager Fjord - Lydbog

Bag om MIDSOMMERMORDENE - Commissaria Angela Pecci efterforsker ved Mariager Fjord

Hvad der skulle blive en hyggelig traditionel sankthansaften med bål i Sandgraven foran Bjerget i Helberskov nær Mariager Fjord ender i et drama, idet den sicilianske commissaria Angela Pecci i bålet får øje på et lig, som viser sig at være en skuddræbt tysk turist. Sammen med efterforskere fra Nordjyllands Politi deltager Angela Pecci og hendes kæreste, den dansk-tyske journalist Michael Bech, i efterforkningen af ikke alene dette mord, for inden for nogle få dage bliver ligene af yderligere tre skuddræbte tyskere fundet. Har disse mord noget med tyskernes besættelse af Bjerget 1940-45 og mordet på lodsen Ib Welling natten til den 6. maj 1945 at gøre? Skal morderen findes blandt hjemsendte soldater, som er uddannede skarpskytter? Det er spørgsmål, efterforskerne samt den sicilianske kriminalkommissær og journalisten står overfor. Kombinationen af fakta og fiktion, turisme og gastronomi samt et stænk kærlighed og erotik gør Midsommermordene til spændende læsning for krimifans og borgerne ved Mariager Fjord.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788772373744
 • Format:
 • MP3
 • Udgivet:
 • 15. Oktober 2020
 • Oplæser:
 • Tobias May Hertz

Fås i streaming


Forudsætter Tales Premium (ingen binding)
14 dage gratis og kan opsiges når du vil.
Prøv GRATIS i 14 dage
 • 178,95 kr.
Betal med Dankort på Tales.dkBetal med Visa eller Visa Electron på Tales.dkBetal med Mastercard på Tales.dkBetal med MobilePay på Tales.dk
 • Straks på e-mail
Beskrivelse af MIDSOMMERMORDENE - Commissaria Angela Pecci efterforsker ved Mariager Fjord
Hvad der skulle blive en hyggelig traditionel sankthansaften med bål i Sandgraven foran Bjerget i Helberskov nær Mariager Fjord ender i et drama, idet den sicilianske commissaria Angela Pecci i bålet får øje på et lig, som viser sig at være en skuddræbt tysk turist. Sammen med efterforskere fra Nordjyllands Politi deltager Angela Pecci og hendes kæreste, den dansk-tyske journalist Michael Bech, i efterforkningen af ikke alene dette mord, for inden for nogle få dage bliver ligene af yderligere tre skuddræbte tyskere fundet. Har disse mord noget med tyskernes besættelse af Bjerget 1940-45 og mordet på lodsen Ib Welling natten til den 6. maj 1945 at gøre? Skal morderen findes blandt hjemsendte soldater, som er uddannede skarpskytter? Det er spørgsmål, efterforskerne samt den sicilianske kriminalkommissær og journalisten står overfor.

Kombinationen af fakta og fiktion, turisme og gastronomi samt et stænk kærlighed og erotik gør Midsommermordene til spændende læsning for krimifans og borgerne ved Mariager Fjord.
Brugerbedømmelser af MIDSOMMERMORDENE - Commissaria Angela Pecci efterforsker ved Mariager Fjord
 • Lis R. 29. April 2020

  God krimi, med en del historie (2 verdenskrig) meget beskrivende - det nød jeg, da jeg kender området bogen beskriver meget godt


Find lignende bøger
Bogen MIDSOMMERMORDENE - Commissaria Angela Pecci efterforsker ved Mariager Fjord findes i følgende kategorier:
Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.