dk-flag   Stort fødselsdagsudsalg   dk-flag
dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag   Vi fejrer fødselsdag med stort udsalg   dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag

MIDSOMMERMORDENE - Commissaria Angela Pecci efterforsker ved Mariager Fjord - Hans-Willy Bautz - Lydbog

Bag om MIDSOMMERMORDENE - Commissaria Angela Pecci efterforsker ved Mariager Fjord

Hvad der skulle blive en hyggelig traditionel sankthansaften med bål i Sandgraven foran Bjerget i Helberskov nær Mariager Fjord ender i et drama, idet den sicilianske commissaria Angela Pecci i bålet får øje på et lig, som viser sig at være en skuddræbt tysk turist. Sammen med efterforskere fra Nordjyllands Politi deltager Angela Pecci og hendes kæreste, den dansk-tyske journalist Michael Bech, i efterforkningen af ikke alene dette mord, for inden for nogle få dage bliver ligene af yderligere tre skuddræbte tyskere fundet. Har disse mord noget med tyskernes besættelse af Bjerget 1940-45 og mordet på lodsen Ib Welling natten til den 6. maj 1945 at gøre? Skal morderen findes blandt hjemsendte soldater, som er uddannede skarpskytter? Det er spørgsmål, efterforskerne samt den sicilianske kriminalkommissær og journalisten står overfor. Kombinationen af fakta og fiktion, turisme og gastronomi samt et stænk kærlighed og erotik gør Midsommermordene til spændende læsning for krimifans og borgerne ved Mariager Fjord.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788772373744
 • Format:
 • MP3
 • Udgivet:
 • 15. Oktober 2020
 • Oplæser:
 • Tobias May Hertz
 • Straks på e-mail.

Normalpris

 • dk-flag   FØDSELSDAGSUDSALG   dk-flag

Medlemspris

Prøv i 30 dage for 45 kr.
Herefter fra 79 kr./md. Ingen binding.

Beskrivelse af MIDSOMMERMORDENE - Commissaria Angela Pecci efterforsker ved Mariager Fjord

Hvad der skulle blive en hyggelig traditionel sankthansaften med bål i Sandgraven foran Bjerget i Helberskov nær Mariager Fjord ender i et drama, idet den sicilianske commissaria Angela Pecci i bålet får øje på et lig, som viser sig at være en skuddræbt tysk turist. Sammen med efterforskere fra Nordjyllands Politi deltager Angela Pecci og hendes kæreste, den dansk-tyske journalist Michael Bech, i efterforkningen af ikke alene dette mord, for inden for nogle få dage bliver ligene af yderligere tre skuddræbte tyskere fundet. Har disse mord noget med tyskernes besættelse af Bjerget 1940-45 og mordet på lodsen Ib Welling natten til den 6. maj 1945 at gøre? Skal morderen findes blandt hjemsendte soldater, som er uddannede skarpskytter? Det er spørgsmål, efterforskerne samt den sicilianske kriminalkommissær og journalisten står overfor.

Kombinationen af fakta og fiktion, turisme og gastronomi samt et stænk kærlighed og erotik gør Midsommermordene til spændende læsning for krimifans og borgerne ved Mariager Fjord.

Brugerbedømmelser af MIDSOMMERMORDENE - Commissaria Angela Pecci efterforsker ved Mariager Fjord

 • Krimiormen s. 27. Februar 2022

  Efterhånden føler jeg, som læser, at jeg kender krimiseriens hovedpersoner, Angela Pecci og Michael Bech ganske godt. Michael Bech er Dansk-Tysk journalist. Født i Danmark, men har boet og virket i Tyskland i mange år.

  Præcis ligesom Hans-Willy Bautz, denne series forfatter. Forfatteren bor nu i Haslev på Sjælland, hvor han også har en kæreste Bodil Jacobsen, der har et sommerhus i området, hvor denne krimi foregår. Angela Pecci den Italienske Kriminalkommissær som Michael Bech har været kæreste med i et års tid, da vi møder dem i ”Midsommermordene” er seriens anden hovedperson.

  Udover at bøgerne er smækfyldte med krimi og opklaring af forbrydelserne, så bliver man i tilgift præsenteret for hovedpersonernes store kærlighed til hinanden, lækker Gastronomi og lokalområdernes turistattraktioner og historie.

  Det er lige præcis det, som Bautz han gør på eminent vis. I ”Midsommermordene” møder vi hovedpersonerne på ferie i Mariager fjord Sankthansaften, hvor Angela Pecci opdager en mand inde midt i Sankthans bålet.

  Bogen er smækfyldt med drama, gåder, gastronomi, turistattraktioner, mord og efterforskning. Der er en rigtig god sammenhæng i historien og i alle Hans-Willy Bautz` bøger som helhed. ”Midsommermordene” får bestemt mine varmeste anbefalinger med på vejen.

  For at få det fulde udbytte af bøgerne vil jeg dog anbefale, at man læser hele serien.

  Vurdering: 5/6 Roser.

  Krimiormen.dk

 • Lis R. 29. April 2020

  God krimi, med en del historie (2 verdenskrig) meget beskrivende - det nød jeg, da jeg kender området bogen beskriver meget godt


Find lignende bøger
Bogen MIDSOMMERMORDENE - Commissaria Angela Pecci efterforsker ved Mariager Fjord findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.