Udvidet returret til d. 31. januar 2025

Milk - Bog

- Beyond the Dairy - Proceedings of the Oxford Symposium on Food and Cookery, 1999

Bag om Milk

This is the seventeenth volume of the ongoing series of papers and submissions to the Oxford Symposium on Food & Cookery, the longest running food history conference in the world.

Vis mere
  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781903018064
  • Indbinding:
  • Paperback
  • Sideantal:
  • 300
  • Udgivet:
  • 31. august 2000
  • Størrelse:
  • 171x245x21 mm.
  • Vægt:
  • 666 g.
  • Ukendt - mangler pt..

Normalpris

  • BLACK WEEK

Medlemspris

Prøv i 30 dage for 45 kr.
Herefter fra 79 kr./md. Ingen binding.

Beskrivelse af Milk

This is the seventeenth volume of the ongoing series of papers and submissions to the Oxford Symposium on Food & Cookery, the longest running food history conference in the world.

Brugerbedømmelser af Milk



Find lignende bøger
Bogen Milk findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.