Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Mine sko er gået op i benenden - Karin Margrethe Jensen - E-bog

Bag om Mine sko er gået op i benenden

Mine sko er gået op i benenden er en digtsamling om en følelsesmæssig frigørelse, der råt for usødet fortæller om forfatteren og oplevede eksplosive perioder, når livet leves. Digtsamlingen tager udgangspunkt i egne oplevelser og observerede uforløste historier. Uddrag af bogen KÆRLIGHEDEN Kærligheden, du er trampolinen i mit kød og blod Du er livets høvding af verdens bjerge skabt af et utæmmeligt stof selv døden må smelte imens du består Du puster og rusker til gløderne i min brændeovn Er den røde rubin i mit smykkeskrin Din varme ånde på den smukkeste vinterdag hvor svaner flyver højt på himmelen duerne puster sig op i deres dueslag hvor giver du mig liv Om forfatteren Karin Margrethe Jensen er en kreativ kvinde, som bor i Roskilde. Hun har en evne til at forme tanker og historier til farverige digte. De metaforiske billeder påvirker læserens følelser, og straks hives man ind i en verden af bølgesus og dybe gletsjere. Digtsamlingen er hendes debut.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788775751464
  • Udgivet:
  • 21. September 2021
  • Straks på e-mail.

Normalpris

Fordelspris

Beskrivelse af Mine sko er gået op i benenden

Mine sko er gået op i benenden er en digtsamling om en følelsesmæssig frigørelse, der råt for usødet fortæller om forfatteren og oplevede eksplosive perioder, når livet leves. Digtsamlingen tager udgangspunkt i egne oplevelser og observerede uforløste historier.

Uddrag af bogen
KÆRLIGHEDEN

Kærligheden, du er trampolinen i mit kød og blod
Du er livets høvding af verdens bjerge
skabt af et utæmmeligt stof
selv døden må smelte imens du består

Du puster og rusker til gløderne i min brændeovn
Er den røde rubin i mit smykkeskrin

Din varme ånde på den smukkeste vinterdag
hvor svaner flyver højt på himmelen
duerne puster sig op i deres dueslag
hvor giver du mig liv

Om forfatteren
Karin Margrethe Jensen er en kreativ kvinde, som bor i Roskilde. Hun har en evne til at forme tanker og historier til farverige digte. De metaforiske billeder påvirker læserens følelser, og straks hives man ind i en verden af bølgesus og dybe gletsjere. Digtsamlingen er hendes debut.

Forlagets beskrivelse af Mine sko er gået op i benenden

Mine sko er gået op i benenden er en digtsamling om en følelsesmæssig frigørelse, der råt for usødet fortæller om forfatteren og oplevede eksplosive perioder, når livet leves. Digtsamlingen tager udgangspunkt i egne oplevelser og observerede uforløste historier.

Brugerbedømmelser af Mine sko er gået op i benendenFind lignende bøger
Bogen Mine sko er gået op i benenden findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.