Udvidet returret til d. 31. januar 2022
Mit forjættede land af Ari Shavit

Mit forjættede land - E-bog

- Israels triumf og tragedie

Bag om Mit forjættede land

Vil det Israel, som er truet af indre spændinger og pres fra ydre fjender, nogensinde finde fred med sig selv? Den fremtrædende israelske skribent og debattør Ari Shavit søger svaret. Traditionelt er den israelske venstrefløj optaget af situationen på Vestbredden, mens højrefløjen fokuserer på nationens sikkerhed. Ari Shavit søger i MIT FORJÆTTEDE LAND en tredje vej med flere nuancer i synspunkter og argumenter. Israel er en nation i permanent eksistentiel krise, hævder han. For at forstå hvordan og hvorfor den engang så triumferende idealstat nu lider en tragisk skæbne, tager han på en personlig og historisk rejse gennem Det Hellige Land. Hvorfor Israel? Hvad er Israel? Hvad vil Israel? Disse spørgsmål stiller han sig selv og de personer, han undervejs møder direkte eller gennem historiske dokumenter. Fra hans oldefar, en fremtrædende engelsk zionist, som i slutningen af 1800-tallet indtog Palæstina, over dannelsen af idealstaten Israel i 1948, til vore dages nation, som er præget af store spændinger mellem religiøse og sekulære jøder og mellem etniske grupperinger. ARI SHAVIT, født 1957 i Israel, er filosof, debattør og skribent ved den moderate avis Haaretz. MIT FORJÆTTEDE LAND er udkommet i en række lande verden over.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788774672661
 • Udgivet:
 • 21. April 2016
 • BLACK NOVEMBER
  81,95 kr.
Betal med Dankort på Tales.dkBetal med Visa eller Visa Electron på Tales.dkBetal med Mastercard på Tales.dkBetal med MobilePay på Tales.dk
 • Straks på e-mail
Eller spar samlet 13%
og få fri lytning og læsning oveni
 • 70,95 kr.

Forudsætter Tales Premium (ingen binding)
14 dage gratis og kan opsiges når du vil.
Beskrivelse af Mit forjættede land
Vil det Israel, som er truet af indre spændinger og pres fra ydre fjender, nogensinde finde fred med sig selv? Den fremtrædende israelske skribent og debattør Ari Shavit søger svaret.

Traditionelt er den israelske venstrefløj optaget af situationen på Vestbredden, mens højrefløjen fokuserer på nationens sikkerhed. Ari Shavit søger i MIT FORJÆTTEDE LAND en tredje vej med flere nuancer i synspunkter og argumenter. Israel er en nation i permanent eksistentiel krise, hævder han. For at forstå hvordan og hvorfor den engang så triumferende idealstat nu lider en tragisk skæbne, tager han på en personlig og historisk rejse gennem Det Hellige Land.

Hvorfor Israel? Hvad er Israel? Hvad vil Israel? Disse spørgsmål stiller han sig selv og de personer, han undervejs møder direkte eller gennem historiske dokumenter. Fra hans oldefar, en fremtrædende engelsk zionist, som i slutningen af 1800-tallet indtog Palæstina, over dannelsen af idealstaten Israel i 1948, til vore dages nation, som er præget af store spændinger mellem religiøse og sekulære jøder og mellem etniske grupperinger.

ARI SHAVIT, født 1957 i Israel, er filosof, debattør og skribent ved den moderate avis Haaretz. MIT FORJÆTTEDE LAND er udkommet i en række lande verden over.
Brugerbedømmelser af Mit forjættede land


Find lignende bøger
Bogen Mit forjættede land findes i følgende kategorier:
Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.