Udvidet returret til d. 31. januar 2025

Modern Gastronomy - Ferran Adria - Bog

- A to Z

Bag om Modern Gastronomy

Offering a dictionary of cooking, this title focuses on the nature of ingredients, their reactions and the processes they undergo to create the final product. It lets you know about the science of cooking and the art of combining flavors and textures.

Vis mere
  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781439812457
  • Indbinding:
  • Hardback
  • Sideantal:
  • 266
  • Udgivet:
  • 21. december 2009
  • Størrelse:
  • 161x239x16 mm.
  • Vægt:
  • 516 g.
  • 4-7 hverdage.
  • 26. november 2024
På lager

Normalpris

  • BLACK NOVEMBER

Medlemspris

Prøv i 30 dage for 45 kr.
Herefter fra 79 kr./md. Ingen binding.

Beskrivelse af Modern Gastronomy

Offering a dictionary of cooking, this title focuses on the nature of ingredients, their reactions and the processes they undergo to create the final product. It lets you know about the science of cooking and the art of combining flavors and textures.

Brugerbedømmelser af Modern Gastronomy



Find lignende bøger
Bogen Modern Gastronomy findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.