Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Modernist Cuisine: The Art and Science of Cooking (Chinese Edition) - Nathan Myhrvold - Bog

Modernist Cuisine: The Art and Science of Cooking (Chinese Edition)af Nathan Myhrvold
  • Sprog:
  • Ukendt
  • ISBN:
  • 9787805016900
  • Indbinding:
  • Hardback
  • Sideantal:
  • 2400
  • Udgivet:
  • 14. Marts 2011
  • Størrelse:
  • 478x401x373 mm.
  • Vægt:
  • 23678 g.
  • 2-3 uger.
  • 18. Juni 2024
På lager

Normalpris

Medlemspris

Prøv i 30 dage for 45 kr.
Herefter fra 79 kr./md. Ingen binding.

Brugerbedømmelser af Modernist Cuisine: The Art and Science of Cooking (Chinese Edition)



Find lignende bøger
Bogen Modernist Cuisine: The Art and Science of Cooking (Chinese Edition) findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.