Udsalget slutter om
Udvidet returret til d. 31. januar 2023

Modne Mænd 3 - Bo Østlund - Lydbog

- Samtaler om livets patina

Bag om Modne Mænd 3

Modne Mænd 3 fuldender triologien bag modne mænd. I denne sidste bog, er Bo Østlund, igen taget til det afslappede herreværelse, hvor han i stolen taler med de kendte og modne mænd. Det er 15 nye danske kendte mænd, som i alderen fra 45 til 73 år, snakker om glæder og nedture i livets oplevelser. Det handler om de magiske øjeblikke vi får, og de fejl som vi alle begår, det handler om at lærer fra dem. Visdommen fra bøgerne har vist sig at være utrolig spændende og lærerige, Modne Mænd 3 er den tredje og sidste. Glæd dig til endnu et univers iblandt de danske modne mænd, hvor der snakkes om de emner som normalt ikke tages op. Prøv og dyk ned i disse fantastiske samtaler mellem Bo Østlund og de interviewede mænd. Bogen udkommer i oktober 2021!

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788791901225
 • Format:
 • MP3
 • Udgivet:
 • 1. December 2021
 • Oplæser:
 • Torsten Adler
 • Straks på e-mail.

Online pris

 • BLACK WEEK
  : :

Fordelspris

Anmeldelser af Modne Mænd 3

  Beskrivelse af Modne Mænd 3

  'Modne' Mænd blev i 2016 ét af årets mest omtalte og anmelderroste værker med bl.a. fem røde hjerter i Politiken. Aldrig tidligere havde så mange mænd fortalt så hudløst ærligt om dem selv og deres liv som i dette værk, hvor 24 kendte danske mænd hudløst ærligt berettede om livets største spørgsmål i samtaler med bogens forfatter Bo Østlund. Fra Allan Olsen, Ib Michael og Poul Nesgaard over Søren Østergaard, Lars Lilholt og Hans Engell til Tor Nørretranders, Flemming Jensen og Lars Muhl. Det var også i bogen 'Modne Mænd', at Troels Kløvedal første gang afslørede sin dødelige sygdom for omverdenen. Året efter 'Modne Mænd' - i 2017 - udgav Bo Østlund værket 'Modne Kvinder', og denne gang besøgte han 24 kendte danske kvinder. Også denne efterfølger blev en anmelderrost bestseller. I august 2021 udkom 'Modne Mænd 2' og i denne tredje og sidste bog i den unikke trilogi tager forfatteren igen Danmark rundt for at sætte sig til rette i det intime herreværelse i Chesterfield-stolen og tale intimt, følsomt og ærligt med 15 nye, spændende kendte danske mænd i alderen 45 til 83 år, og igen kan læserne glæde sig til magiske mandemøder, hvor intet er for svært at tale om. De 15 medvirkende i 'Modne Mænd 3' er: Rane Willerslev Sigurd Barrett Morten Kirkskov Kim Bildsøe Lassen Poul Krebs Jesper Wung-Sung Leif Sylvester Petersen Niels Ellegaard Brian Holm Pelle Hvenegaard Ole Christian Madsen Jes Holtsø Søren Hauch-Fausbøll Alfred Josefsen Jesper Buhl Igen handler samtalerne om alt det, som mænd ellers har svært ved at sætte ord på: Kærlighed, tro, følsomhed, forfængelighed, begær, kvinder alderdom, kroppens forfald, angst, sex, døden og meget, meget mere. Og da samtalerne også handler om den tid, vi lever i, er corona-krisen, #metoo-bevægelsen og den ændrede verden naturligvis også en del af dette spændende og unikke værk. Forfatteren og familieterapeuten Jesper Juul kaldte i 2016 'Modne Mænd' for 'en historisk milepæl i den danske mands historie''.'Den er ikke bare fuld af reflekterede og vise udsagn, men viser også for første gang nogensinde, hvordan mænds sprog for deres eksistens er helt forskelligt fra kvinders. Bogen indeholder ikke ét overflødigt interview', skrev han. 'Modne Mænd' blev en bog på næsten 500 sider med 5000 tanker, følelser og fornemmelser, håb og drømme – både de, der blev til virkelighed og de, der brast. 'Modne Mænd 2', som udkom i august 2021, blev med sine 14 nye kendte mænd en spændende og værdig efterfølger, og 'Modne Mænd 3' er med endnu 15 kendte danske mænd ikke mindre interessant og dragende. Med 'Modne mænd 3' fuldendes den helt unikke mandetrilogi, som i alt kom til at bestå af samtaler med 53 kendte danske mænd.

  Forlagets beskrivelse af Modne Mænd 3

  'Modne' Mænd blev i 2016 ét af årets mest omtalte og anmelderroste værker med bl.a. fem røde hjerter i Politiken.

  Aldrig tidligere havde så mange mænd fortalt så hudløst ærligt om dem selv og deres liv som i dette værk, hvor 24 kendte danske mænd hudløst ærligt berettede om livets største spørgsmål i samtaler med bogens forfatter Bo Østlund.

  Fra Allan Olsen, Ib Michael og Poul Nesgaard over Søren Østergaard, Lars Lilholt og Hans Engell til Tor Nørretranders, Flemming Jensen og Lars Muhl.

  Det var også i bogen 'Modne Mænd', at Troels Kløvedal første gang afslørede sin dødelige sygdom for omverdenen.

  Året efter 'Modne Mænd' - i 2017 - udgav Bo Østlund værket 'Modne Kvinder', og denne gang besøgte han 24 kendte danske kvinder.

  Også denne efterfølger blev en anmelderrost bestseller.

  I august 2021 udkom 'Modne Mænd 2' og i denne tredje og sidste bog i den unikke trilogi tager forfatteren igen Danmark rundt for at sætte sig til rette i det intime herreværelse i Chesterfield-stolen og tale intimt, følsomt og ærligt med 15 nye, spændende kendte danske mænd i alderen 45 til 83 år, og igen kan læserne glæde sig til magiske mandemøder, hvor intet er for svært at tale om.

  De 15 medvirkende i 'Modne Mænd 3' er:

  Rane Willerslev
  Sigurd Barrett
  Morten Kirkskov
  Kim Bildsøe Lassen
  Poul Krebs
  Jesper Wung-Sung
  Leif Sylvester Petersen
  Niels Ellegaard
  Brian Holm
  Pelle Hvenegaard
  Ole Christian Madsen
  Jes Holtsø
  Søren Hauch-Fausbøll
  Alfred Josefsen
  Jesper Buhl

  Igen handler samtalerne om alt det, som mænd ellers har svært ved at sætte ord på:

  Kærlighed, tro, følsomhed, forfængelighed, begær, kvinder alderdom, kroppens forfald, angst, sex, døden og meget, meget mere.

  Og da samtalerne også handler om den tid, vi lever i, er corona-krisen, #metoo-bevægelsen og den ændrede verden naturligvis også en del af dette spændende og unikke værk.

  Forfatteren og familieterapeuten Jesper Juul kaldte i 2016 'Modne Mænd' for 'en historisk milepæl i den danske mands historie''.'Den er ikke bare fuld af reflekterede og vise udsagn, men viser også for første gang nogensinde, hvordan mænds sprog for deres eksistens er helt forskelligt fra kvinders. Bogen indeholder ikke ét overflødigt interview', skrev han.

  'Modne Mænd' blev en bog på næsten 500 sider med 5000 tanker, følelser og fornemmelser, håb og drømme – både de, der blev til virkelighed og de, der brast. 'Modne Mænd 2', som udkom i august 2021, blev med sine 14 nye kendte mænd en spændende og værdig efterfølger, og 'Modne Mænd 3' er med endnu 15 kendte danske mænd ikke mindre interessant og dragende.

  Med 'Modne mænd 3' fuldendes den helt unikke mandetrilogi, som i alt kom til at bestå af samtaler med 53 kendte danske mænd.

  Brugerbedømmelser af Modne Mænd 3  Find lignende bøger
  Bogen Modne Mænd 3 findes i følgende kategorier:

  Gør som tusindvis af andre bogelskere

  Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.