Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Møllers mand. Historien om Jess Søderberg - Stig Andersen - E-bog

Bag om Møllers mand. Historien om Jess Søderberg

Det mest markante generationsskifte nogensinde i dansk erhvervsliv. Men også det mest komplicerede. Og i hvert fald det mest langstrakte. Møllers mand er historien om det menneskelige og økonomiske drama, der siden 1985 har udspillet sig i Danmarks suverænt mest magtfulde og mest succesrige virksomhed, A.P. Møller-Mærsk. Det er historien om, hvordan og hvorfor det er lykkedes Jess Søderberg at føre koncernen videre fra Møller-familien til fremtiden. Det er også historien om en sky og fåmælt ´talknuser´, der er blevet landets ubestridt mest magtfulde topchef. Møllers mand er et drama med Jess Søderberg og hans forgænger, Mærsk Mc-Kinney Møller, i hovedrollerne. Biografien bygger på intens research og en lang række samtaler med kilder helt tæt på erhvervsdramaet såvel inden for murene som uden for.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788711413890
  • Udgivet:
  • 1. April 2010
  • Straks på e-mail.
Prøv Tales Streaming i 7 dage for 7 kr.
Herefter fra 75 kr./md. Ingen binding.

Normalpris

Beskrivelse af Møllers mand. Historien om Jess Søderberg

Det mest markante generationsskifte nogensinde i dansk erhvervsliv. Men også det mest komplicerede. Og i hvert fald det mest langstrakte.
Møllers mand er historien om det menneskelige og økonomiske drama, der siden 1985 har udspillet sig i Danmarks suverænt mest magtfulde og mest succesrige virksomhed, A.P. Møller-Mærsk. Det er historien om, hvordan og hvorfor det er lykkedes Jess Søderberg at føre koncernen videre fra Møller-familien til fremtiden. Det er også historien om en sky og fåmælt ´talknuser´, der er blevet landets ubestridt mest magtfulde topchef. Møllers mand er et drama med Jess Søderberg og hans forgænger, Mærsk Mc-Kinney Møller, i hovedrollerne.

Biografien bygger på intens research og en lang række samtaler med kilder helt tæt på erhvervsdramaet såvel inden for murene som uden for.

Brugerbedømmelser af Møllers mand. Historien om Jess SøderbergFind lignende bøger
Bogen Møllers mand. Historien om Jess Søderberg findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.