Udvidet returret til d. 31. januar 2025

Molecular Gastronomy - JOSE SANCHEZ - Bog

- Scientific Cuisine Demystified

Bag om Molecular Gastronomy

Molecular Gastronomy: Scientific Cuisine Demystified aims to clarify and explain the fascinating world of molecular gastronomy. It offers the reader crucial knowledge of key ingredients and provides fundamental step-by-step techniques for application.

Vis mere
  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781118073865
  • Indbinding:
  • Hardback
  • Sideantal:
  • 320
  • Udgivet:
  • 29. maj 2015
  • Størrelse:
  • 287x226x24 mm.
  • Vægt:
  • 1158 g.
  • 4-7 hverdage.
  • 7. december 2024
På lager
Forlænget returret til d. 31. januar 2025

Normalpris

  • BLACK WEEK

Medlemspris

Prøv i 30 dage for 45 kr.
Herefter fra 79 kr./md. Ingen binding.

Beskrivelse af Molecular Gastronomy

Molecular Gastronomy: Scientific Cuisine Demystified aims to clarify and explain the fascinating world of molecular gastronomy. It offers the reader crucial knowledge of key ingredients and provides fundamental step-by-step techniques for application.

Brugerbedømmelser af Molecular Gastronomy



Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.