Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Monsterjagten (20) Spøgelseshesten Equinus - Adam Blade - E-bog

Bag om Monsterjagten (20) Spøgelseshesten Equinus

Tyvende bind i serien Monsterjagten Spøgelseshesten Equinus brager gennem skovene i Det Forbudte Land og stjæler andre skabningers livskraft. Tom må besejre dette genfærdsmonster og få fat på den amuletstump, som det vogter over - ellers vil Toms far forblive et genfærd for evigt.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788762724730
  • Udgivet:
  • 5. August 2015
  • Straks på e-mail.

Normalpris

Beskrivelse af Monsterjagten (20) Spøgelseshesten Equinus

Spøgelseshesten Equinus brager gennem skovene i Det Forbudte Land og stjæler andre skabningers livskraft. Tom må besejre dette genfærdsmonster og få fat på den amuletstump, som det vogter over - ellers vil Toms far forblive et genfærd for evigt. Her i den populære, letlæste series fjerde runde (bd. 19-24) er Toms far, Taladon den Hurtige, vendt tilbage efter at have været forsvundet, siden Tom var helt lille. Men til Toms store skræk er hans far et spøgelse. For at redde Taladon må Tom kæmpe mod spøgelsesmonstrene og samle stumperne af Avantias amulet.

Forlagets beskrivelse af Monsterjagten (20) Spøgelseshesten Equinus

Spøgelseshesten Equinus brager gennem skovene i Det Forbudte Land og stjæler andre skabningers livskraft. Tom må besejre dette genfærdsmonster og få fat på den amuletstump, som det vogter over - ellers vil Toms far forblive et genfærd for evigt.

Her i den populære, letlæste series fjerde runde (bd. 19-24) er Toms far, Taladon den Hurtige, vendt tilbage efter at have været forsvundet, siden Tom var helt lille. Men til Toms store skræk er hans far et spøgelse. For at redde Taladon må Tom kæmpe mod spøgelsesmonstrene og samle stumperne af Avantias amulet.

Brugerbedømmelser af Monsterjagten (20) Spøgelseshesten EquinusFind lignende bøger
Bogen Monsterjagten (20) Spøgelseshesten Equinus findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.