Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Morgenthalers Dyrefabler: Lille Puha og tre andre fabler - Anders Morgenthaler - E-bog

Bag om Morgenthalers Dyrefabler: Lille Puha og tre andre fabler

Endnu en rablende gal dyrefabelbog fra Anders Morgenthalers hånd. Denne gang handler fablerne blandt andet om en pony, der hedder Bonnie, selv om hun langt hellere ville hedde noget andet, og om stakkels Bertel, der får en stinkende fugleklat lige i bærret og det er måske ikke så dårligt ... eller også er det ... Du kan også læse om den vrede kanin, Yoyo Haresen, der er skide sur på sin far eller om den elskelige Croissangutang, hvis sprøde hud smager forrygende godt. br br 4 historier, der handler om vrede, kærlighed og tilgivelse ... og om puha. Temaerne bliver taget op på uventede og uhøjtidelige måder, som ikke taler ned til læseren, i bedste Morgenthaler-ånd. br br Om den første dyrefabelbog skrev lektørbasen: br "Fire uforudsigelige og skæve dyrefabler fortalt og illustreret af Morgenthaler. Det er anderledes, sjovt og oplagt til højtlæsning." br br br Anders Morgenthaler (født 1972) er forfatter, tegner og filminstruktør. Han laver blandt andet børne-tv, animationsfilm og er den ene halvdel af comedy-duoen Wulffmorgenthaler.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788711321225
  • Udgivet:
  • 25. Juli 2014
  • Straks på e-mail.
Prøv Tales Streaming i 7 dage for 7 kr.
Herefter fra 75 kr./md. Ingen binding.

Normalpris

Beskrivelse af Morgenthalers Dyrefabler: Lille Puha og tre andre fabler

Endnu en rablende gal dyrefabelbog fra Anders Morgenthalers hånd. Denne gang handler fablerne blandt andet om en pony, der hedder Bonnie, selv om hun langt hellere ville hedde noget andet, og om stakkels Bertel, der får en stinkende fugleklat lige i bærret og det er måske ikke så dårligt ... eller også er det ... Du kan også læse om den vrede kanin, Yoyo Haresen, der er skide sur på sin far eller om den elskelige Croissangutang, hvis sprøde hud smager forrygende godt. br br 4 historier, der handler om vrede, kærlighed og tilgivelse ... og om puha. Temaerne bliver taget op på uventede og uhøjtidelige måder, som ikke taler ned til læseren, i bedste Morgenthaler-ånd. br br Om den første dyrefabelbog skrev lektørbasen: br "Fire uforudsigelige og skæve dyrefabler fortalt og illustreret af Morgenthaler. Det er anderledes, sjovt og oplagt til højtlæsning." br br br

Anders Morgenthaler (født 1972) er forfatter, tegner og filminstruktør. Han laver blandt andet børne-tv, animationsfilm og er den ene halvdel af comedy-duoen Wulffmorgenthaler.

Brugerbedømmelser af Morgenthalers Dyrefabler: Lille Puha og tre andre fablerFind lignende bøger
Bogen Morgenthalers Dyrefabler: Lille Puha og tre andre fabler findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.