dk-flag   Stort fødselsdagsudsalg   dk-flag
dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag   Vi fejrer fødselsdag med stort udsalg   dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag

Mumitroldenes lille billedordbog: farver - Tove Jansson - E-bog

Bag om Mumitroldenes lille billedordbog: farver

Besøg Mumitroldenes fantastiske univers i denne billedordbog for de mindste, og lær farverne at kende på en sjov og anderledes måde. Sæt ord på dyr, planter, mad, tøj – alt sammen noget, det lille barn kender fra sin hverdag. Der er nok at gå på opdagelse i! Bogen er fyldt med Tove Janssons smukke originalillustrationer, så bogen er en fornøjelse for både store og små. I samme serie: Mumitroldenes lille billedordbog: hjemme Fra ca. 2 år Tove Jansson skabte i 1945 universet om Mumitroldene, som har levet lige siden og er oversat til 40 sprog. Bøgerne er elsket af børn og voksne verden over for deres skarpsyn og finurligt formidlede livsvisdom.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788727134055
  • Udgivet:
  • 1. November 2023
  • dk-flag   FØDSELSDAGSUDSALG   dk-flag
Leveringstid: Straks på e-mail

Beskrivelse af Mumitroldenes lille billedordbog: farver

Besøg Mumitroldenes fantastiske univers i denne billedordbog for de mindste, og lær farverne at kende på en sjov og anderledes måde. Sæt ord på dyr, planter, mad, tøj – alt sammen noget, det lille barn kender fra sin hverdag. Der
er nok at gå på opdagelse i! Bogen er fyldt med Tove Janssons smukke originalillustrationer, så bogen er en fornøjelse for både store og små.
I samme serie:
Mumitroldenes lille billedordbog: hjemme
Fra ca. 2 år
Tove Jansson skabte i 1945 universet om Mumitroldene, som har levet lige siden og er oversat til 40 sprog. Bøgerne er elsket af børn og voksne verden over for deres skarpsyn og finurligt formidlede livsvisdom.

Brugerbedømmelser af Mumitroldenes lille billedordbog: farverFind lignende bøger
Bogen Mumitroldenes lille billedordbog: farver findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.