Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Nådesløse kvinder - Camilla Lackberg - Lydbog

Bag om Nådesløse kvinder

En ny spændingsroman fra danskernes yndlingskrimiforfatter. Ingrid, Birgitta og Viktoria. Tre vidt forskellige kvinder. Men én ting har de dog til fælles, og den ting forhindrer dem i at leve det liv, de har lyst til. Alle er de fanget i et ulykkeligt ægteskab og har svært ved at få øje på en udvej. Lige indtil den dag de møder hinanden på et internettet og sammen udklækker en diabolsk plan ... Camilla Läckberg (f. 1974) er en af verdens bedst sælgende krimiforfattere. Hun slog igennem med debutromanen Isprinsessen i 2003, og siden er der kommet 10 romaner i den populære krimiserie, der foregår i Läckbergs hjemby Fjällbacka på den svenske vestkyst. Serien er solgt til udgivelse i over 60 lande.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788793983137
 • Format:
 • MP3
 • Udgivet:
 • 27. November 2020
 • Oplæser:
 • Tammi Øst
 • Straks på e-mail.

Normalpris

Anmeldelser af Nådesløse kvinder

  Beskrivelse af Nådesløse kvinder

  En ny spændingsroman fra danskernes yndlingskrimiforfatter.

  Ingrid, Birgitta og Viktoria. Tre vidt forskellige kvinder. Men én ting har de dog til fælles, og den ting forhindrer dem i at leve det liv, de har lyst til. Alle er de fanget i et ulykkeligt ægteskab og har svært ved at få øje på en udvej. Lige indtil den dag de møder hinanden på et internettet og sammen udklækker en diabolsk plan ...

  Camilla Läckberg (f. 1974) er en af verdens bedst sælgende krimiforfattere. Hun slog igennem med debutromanen Isprinsessen i 2003, og siden er der kommet 10 romaner i den populære krimiserie, der foregår i Läckbergs hjemby Fjällbacka på den svenske vestkyst. Serien er solgt til udgivelse i over 60 lande.

  Forlagets beskrivelse af Nådesløse kvinder

  Den unge russiske kvinde Viktoria bor i hus på landet med manden Malte, men der er intet idyllisk over deres ægteskab.

  Da Ingrids mand bliver forfremmet, opgiver hun karrieren som journalist for at blive den perfekte forstadshustru.

  Birgitta har i alt for mange år levet med en voldelig ægtemand. Nu nærmer pensionsalderen sig og måske muligheden for et andet liv?

  Viktoria. Ingrid. Birgitta. Tre vidt forskellige kvinder i et dårligt ægteskab tager til genmæle over for deres mænd på udspekuleret vis. De har fortjent det!

  Camilla Läckberg er en af verdens bedst sælgende krimiforfattere. Hendes bøger er solgt i mere end 23 mio. eksemplarer, udgivet på 48 sprog i mere end 60 lande og filmatiseret som både film og tv-serier. Camilla Läckberg er født og opvokset i Fjällbacka og bor i dag i Stockholm.

  Brugerbedømmelser af Nådesløse kvinder

  • Lone L. 6. Februar 2021

   Ingen spænding.virker som om det bare var en bog der bare skulle skrives.

  • Henriette J. 16. Januar 2021

   Jeg elsker Camilla lackberg og det er ikke nogen undtagelse med “nådesløse kvinder”.
   Jeg havde den med på en tre timers sejle tur, startede bogen da vi lage fra og blev færdig med den da vi lage til havnen.
   Hun skriver så medrivende at man kan ikke lægge bogen fra sig. Hun er god til at beskrive personerne, at man følger at man kender dem og man vil rigtig gerne hjælpe dem. Glæder mig allerede til der kommer nyt.


  Find lignende bøger
  Bogen Nådesløse kvinder findes i følgende kategorier:

  Gør som tusindvis af andre bogelskere

  Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.