Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Når det lille barn stammer - Per Fabæch Knudsen - Lydbog

Bag om Når det lille barn stammer

Pjecen er skrevet for forældre til små børn, der stammer, og for forældre, der er i tvivl om, hvorvidt deres barn stammer. Pjecen henvender sig også til pædagoger, dagplejere og andre, der i deres hverdag er i kontakt med små børn. Formålet med pjecen er at give forældre og andre en forståelse af, hvad stammen er, hvordan stammen kan udvikle sig, og hvordan man bedst muligt kan håndtere stammen hos det lille barn. Stammen kan udvikle sig til et alvorligt handicap, hvis der ikke tidligt bliver grebet ind med behandling. Både logopæder, forældre og daginstitutionspersonale er vigtige i behandlingen. Pjecen indeholder en beskrivelse af forskelle på stammen og normal ikke-flydende tale hos børn, viden om stammen, hvordan stammen kan udvikle sig og teorier om stammens opståen. Foruden råd til forældre er der en række henvisninger til kilder, hvor det er muligt at søge mere information. Denne pjece er en revideret udgave af pjecen fra 1990. Forfatterne har i den reviderede udgave gjort brug af den nyeste viden om arbejdet med børn, der stammer. 2. udgave er fra 2011. Hermann Christmann har arbejdet professionelt med stammen som projektleder i Dansk Videnscenter for Stammen (DAVS) og som formand for Stammeforeningen. Han er medforfatter til pjecen "Når det lille barn stammer". Per Fabæch Knudsen er Cand. psyk. og har arbejdet professionelt med stammen siden 1989, bl.a. som leder af Dansk Videnscenter for Stammen (DAVS) og i socialstyrelsen. Han er forfatter til bogen "STAMMEN - et komplekst kommunikationsproblem" og medforfatter til pjecen "Når det lille barn stammer".

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788728531594
 • Format:
 • MP3
 • Udgivet:
 • 24. Marts 2023
 • Oplæser:
 • Tobias May Hertz
 • Straks på e-mail.
Prøv Tales Streaming i 7 dage for 7 kr.
Herefter fra 75 kr./md. Ingen binding.

Normalpris

Beskrivelse af Når det lille barn stammer

Pjecen er skrevet for forældre til små børn, der stammer, og for forældre, der er i tvivl om, hvorvidt deres barn stammer. Pjecen henvender sig også til pædagoger, dagplejere og andre, der i deres hverdag er i kontakt med små børn. Formålet med pjecen er at give forældre og andre en forståelse af, hvad stammen er, hvordan stammen kan udvikle sig, og hvordan man bedst muligt kan håndtere stammen hos det lille barn. Stammen kan udvikle sig til et alvorligt handicap, hvis der ikke tidligt bliver grebet ind med behandling. Både logopæder, forældre og daginstitutionspersonale er vigtige i behandlingen. Pjecen indeholder en beskrivelse af forskelle på stammen og normal ikke-flydende tale hos børn, viden om stammen, hvordan stammen kan udvikle sig og teorier om stammens opståen. Foruden råd til forældre er der en række henvisninger til kilder, hvor det er muligt at søge mere information. Denne pjece er en revideret udgave af pjecen fra 1990. Forfatterne har i den reviderede udgave gjort brug af den nyeste viden om arbejdet med børn, der stammer. 2. udgave er fra 2011.

Hermann Christmann har arbejdet professionelt med stammen som projektleder i Dansk Videnscenter for Stammen (DAVS) og som formand for Stammeforeningen. Han er medforfatter til pjecen "Når det lille barn stammer".

Per Fabæch Knudsen er Cand. psyk. og har arbejdet professionelt med stammen siden 1989, bl.a. som leder af Dansk Videnscenter for Stammen (DAVS) og i socialstyrelsen. Han er forfatter til bogen "STAMMEN - et komplekst kommunikationsproblem" og medforfatter til pjecen "Når det lille barn stammer".

Brugerbedømmelser af Når det lille barn stammerFind lignende bøger
Bogen Når det lille barn stammer findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.