Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Nærvær, gnist og samtale - Mette Glargaard - E-bog

- - en bog for par

Bag om Nærvær, gnist og samtale

Findes det perfekte parforhold? Du vil nok svare nej, men den idé vil jeg gerne udfordre. Det perfekte parforhold er ikke et hvor begge parter, som i en rus, i 50 år svæver rundt på en lyserød sky uden konflikter, udfordringer og problemer. Det perfekte parforhold er dér, hvor begge parter gør en bevidst indsats for at gøre forholdet til et trygt og kærlighedsfyldt sted at være – for dem selv og den anden. Et parforhold er samarbejde og det perfekte parforhold er stedet, hvor vi sammen kan vokse og lære det vi ikke ved og finde ud af at hjælpe hinanden til tryghed, latter, ro, gnist og nærhed. Denne bog hjælper dig på vej med masser af cases og konkrete redskaber. God arbejdslyst!

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788799762521
  • Udgivet:
  • 15. Januar 2015
  • Straks på e-mail.

Online pris

Fordelspris

Beskrivelse af Nærvær, gnist og samtale

Findes det perfekte parforhold?

Du vil nok svare nej, men den idé vil jeg gerne udfordre. Det perfekte parforhold er ikke et hvor begge parter, som i en rus, i 50 år svæver rundt på en lyserød sky uden konflikter, udfordringer og problemer. Det perfekte parforhold er dér, hvor begge parter gør en bevidst indsats for at gøre forholdet til et trygt og kærlighedsfyldt sted at være – for dem selv og den anden.

Et parforhold er samarbejde og det perfekte parforhold er stedet, hvor vi sammen kan vokse og lære det vi ikke ved og finde ud af at hjælpe hinanden til tryghed, latter, ro, gnist og nærhed.

Denne bog hjælper dig på vej med masser af cases og konkrete redskaber. God arbejdslyst!

Brugerbedømmelser af Nærvær, gnist og samtaleFind lignende bøger
Bogen Nærvær, gnist og samtale findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.