Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Natekspressen - Karin Erlandsson - E-bog

Bag om Natekspressen

Alt bliver godt, hvor bare du finder nøglen. Og drejer den to gange rundt, ikke én. Husk det nu. Danja på elleve år og hendes familie besøger mormor i julen. Det er en tradition. Men denne jul er intet, som det plejer. Mormor siger underlige ting, er glemsom og fabler løs om en sølvnøgle, uden at forklare hvor den er, eller hvad den skal bruges til. Da mormor forsvinder, er Danja ude af sig selv af bekymring. Hvor er mormor taget hen? Hvorfor er hun forsvundet? Samme nat vågner Danja ved lyden af en togfløjte og syngende skinner. Udenfor standser et tog foran den nedlagte station, og det er ikke hvilket som helst tog …. Natekspressen er en smuk og prisvindende kalenderhistorie i 24 kapitler. Bogen er skrevet af den svensk forfatter Karin Erlandsson og illustreret af den anerkendte illustrator Peter Bergting.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788775497102
  • Udgivet:
  • 3. November 2021
  • Straks på e-mail.

Normalpris

Medlemspris

Prøv i 30 dage for 45 kr.
Herefter fra 79 kr./md. Ingen binding.

Beskrivelse af Natekspressen

Alt bliver godt, hvor bare du finder nøglen.
Og drejer den to gange rundt, ikke én.
Husk det nu.

Danja på elleve år og hendes familie besøger mormor i julen. Det er en tradition. Men denne jul er intet, som det plejer. Mormor siger underlige ting, er glemsom og fabler løs om en sølvnøgle, uden at forklare hvor den er, eller hvad den skal bruges til.

Da mormor forsvinder, er Danja ude af sig selv af bekymring. Hvor er mormor taget hen? Hvorfor er hun forsvundet? Samme nat vågner Danja ved lyden af en togfløjte og syngende skinner. Udenfor standser et tog foran den nedlagte station, og det er ikke hvilket som helst tog ….

Natekspressen er en smuk og prisvindende kalenderhistorie i 24 kapitler. Bogen er skrevet af den svensk forfatter Karin Erlandsson og illustreret af den anerkendte illustrator Peter Bergting.

Brugerbedømmelser af NatekspressenFind lignende bøger
Bogen Natekspressen findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.