Stort fødselsdagsudsalg  
  Vi fejrer 10 års fødselsdag med stort udsalg  
Natskygge af Gry Kappel Jensen

Natskygge - Lydbog

Bag om Natskygge

Så er den her endelig, den længe ventede bog i Rosenholm trilogien, som skal afklare alt hvad vi har haft spørgsmål til. Det er en nervepirrende og dramatisk afslutning, som vi alle har ventet på. Hvem er Trines morder? Et spørgsmål vi alle har vil have svar på. Mysteriet bliver langt om længe afsløret, og vi får endnu en fortælling, som er fyldt med magi, mytologi og kærlighed. Mysteriet tager os på endnu en rejse, hvor vi starter med en hævnhistorie, der meget hurtigt virker blodtørstig. Efter et par år på Kostskolen i Rosenholm for magi, har Kamille, Kirstine, Victoria og Malou, har fundet ud af hvem der myrdede Trine! Mysteriet har stået på siden 1980’erne.. Find endelig ud af hvem der forviste Trine til døden og gav hende skikkelsen af en hvid skygge.. De fire piger har lagt planer og har i sinde, at finde morderen samt få ham til at erkende forbrydelsen. Der går ikke lang tid før pigerne opdager, at mysteriet har mere at byde på, de støder på flere gåder og de må trin for trin løse dem, hvis de vil finde forbryderen! Natteskygge er en bog fyldt med magi og nordisk mytologi, der tager dig på en rejse, gennem en fortælling om mord og mysterier. Det er opfølgeren til Roser og Violer samt Forglem mig ej. Hvis du mangler at læse disse, har vi dem her hos tales.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788740671032
 • Format:
 • MP3
 • Udgivet:
 • 27. Maj 2021
 • Oplæser:
 • Rie Sørensen
 • FØDSELSDAGSUDSALG
  116,95 kr.
Betal med Dankort på Tales.dkBetal med Visa eller Visa Electron på Tales.dkBetal med Mastercard på Tales.dkBetal med MobilePay på Tales.dk
 • Straks på e-mail
Eller spar samlet 30% som medlem
 • 101,95 kr.

Forudsætter medlemskab (ingen binding)
1. uge gratis, herefter 79 kr./md. og kan opsiges når du vil.
Beskrivelse af Natskygge
Så er den her endelig, den længe ventede bog i Rosenholm trilogien, som skal afklare alt hvad vi har haft spørgsmål til. Det er en nervepirrende og dramatisk afslutning, som vi alle har ventet på. Hvem er Trines morder? Et spørgsmål vi alle har vil have svar på. Mysteriet bliver langt om længe afsløret, og vi får endnu en fortælling, som er fyldt med magi, mytologi og kærlighed. Mysteriet tager os på endnu en rejse, hvor vi starter med en hævnhistorie, der meget hurtigt virker blodtørstig. 

Efter et par år på Kostskolen i Rosenholm for magi, har Kamille, Kirstine, Victoria og Malou, har fundet ud af hvem der myrdede Trine! Mysteriet har stået på siden 1980’erne.. Find endelig ud af hvem der forviste Trine til døden og gav hende skikkelsen af en hvid skygge..

De fire piger har lagt planer og har i sinde, at finde morderen samt få ham til at erkende forbrydelsen. Der går ikke lang tid før pigerne opdager, at mysteriet har mere at byde på, de støder på flere gåder og de må trin for trin løse dem, hvis de vil finde forbryderen! Natteskygge er en bog fyldt med magi og nordisk mytologi, der tager dig på en rejse, gennem en fortælling om mord og mysterier. Det er opfølgeren til Roser og Violer samt Forglem mig ej. Hvis du mangler at læse disse, har vi dem her hos tales.

Forlagets beskrivelse af Natskygge
Hvem slog Trine ihjel? Få den spændende og dramatiske afslutning på Rosenholm- trilogien.

Du tog alting fra mig. Du tog min fremtid, min historie og mit navn. Mit liv. Men hævnen har jeg endnu til gode. Den er min…

Kamille, Kirstine, Victoria og Malou har efter to hektiske år på Rosenholm Kostskole for magi fundet ud af, hvem der tilbage i 1980’erne dræbte den unge kvinde Trine og forviste hende til en rodløs tilværelse som en hvid skygge.

Men intet er ovre endnu. Pigerne vil afsløre morderen og få ham til at erkende sin forbrydelse. Snart går det dog op for dem, at mørket stikker endnu dybere, end de først havde troet, og at ingen af dem kan vide sig sikre. Bid for bid må de løse den gåde, som hviler dybt under Rosenholms mure. Inden det er for sent.

Natskygge er den spændende opfølger til fantasyromanerne Roser og violer og Forglem mig ej – en trilogi fyldt med magi, nordisk mytologi, mysterier og kærlighed.
Brugerbedømmelser af Natskygge


Find lignende bøger
Bogen Natskygge findes i følgende kategorier:
Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.