Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Nattehimlen - Anja C. Andersen - Lydbog

Bag om Nattehimlen

Måske har du kigget op på nattehimlen og fået øje på stjernebillederne. Det kan være du kender Karlsvognen, men kender du f.eks. stjernebillederne af jægeren Orion, de to hunde og de syv forheksede prinsesser? Det kan du blive klogere på i det her afsnit, og så kan du også høre om der virkelig var en ledestjerne dengang i Betlehem, som vi kender fra kristendommens historier, da Jesus blev født.  Undrer du dig over, hvad Universet består af? Hvad er planeter, stjerner og galakser egentlig? Og hvordan kan mennesker rejse i rummet? Det kan du blive klogere på i ‘’Geniale Galakser’’, hvor en af Danmarks sejeste astronomer, Anja C. Andersen, fortæller om universet. Medvirkende: Anja C. Andersen, astronom ved Niels Bohr Instituttet ved Københavns Universitet Vært og tilrettelægger: Rikke Mia Skovdal Redaktør: Mette Hovmand- Stilling. Lyddesign: Anna Svensmark Møller Cover: Ditte Breineberg Efter ide af: Mette Hovmand-Stilling Produceret af Talk Town, Story House Egmont Anja Cetti Andersen er professor i offentlighedens forståelse for videnskaben ved Niels Bohr Instituttet. For sin aktive forskningsformidling har hun gennem årene modtaget adskillige priser. Hun har desuden modtaget den prestigefulde, europæiske Descartes Prize for Science Communication i 2005. I 2009 modtog hun sammen med håndboldspilleren Anja Andersen Mathildeprisen af Dansk Kvindesamfund for at have sat deres præg på to ellers udpræget mandsdominerede felter. Rikke Mia Skovdal er uddannet tv- og medietilrettelægger og Cand.IT. i digital design og kommunikation. Hun laver mange lydproduktioner, og står blandt andet også bag podcastene De færøske fabler og Satankulten.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788727029382
 • Format:
 • MP3
 • Udgivet:
 • 10. Februar 2023
 • Oplæser:
 • Rikke Mia Skovdal, Anja C. Andersen
 • Straks på e-mail.
Prøv Tales Streaming i 7 dage for 7 kr.
Herefter fra 75 kr./md. Ingen binding.

Normalpris

Beskrivelse af Nattehimlen

Måske har du kigget op på nattehimlen og fået øje på stjernebillederne. Det kan være du kender Karlsvognen, men kender du f.eks. stjernebillederne af jægeren Orion, de to hunde og de syv forheksede prinsesser? Det kan du blive klogere på i det her afsnit, og så kan du også høre om der virkelig var en ledestjerne dengang i Betlehem, som vi kender fra kristendommens historier, da Jesus blev født. 

Undrer du dig over, hvad Universet består af? Hvad er planeter, stjerner og galakser egentlig? Og hvordan kan mennesker rejse i rummet? Det kan du blive klogere på i ‘’Geniale Galakser’’, hvor en af Danmarks sejeste astronomer, Anja C. Andersen, fortæller om universet.

Medvirkende: Anja C. Andersen, astronom ved Niels Bohr Instituttet ved Københavns Universitet
Vært og tilrettelægger: Rikke Mia Skovdal
Redaktør: Mette Hovmand- Stilling.
Lyddesign: Anna Svensmark Møller
Cover: Ditte Breineberg
Efter ide af: Mette Hovmand-Stilling
Produceret af Talk Town, Story House Egmont

Anja Cetti Andersen er professor i offentlighedens forståelse for videnskaben ved Niels Bohr Instituttet. For sin aktive forskningsformidling har hun gennem årene modtaget adskillige priser. Hun har desuden modtaget den prestigefulde, europæiske Descartes Prize for Science Communication i 2005. I 2009 modtog hun sammen med håndboldspilleren Anja Andersen Mathildeprisen af Dansk Kvindesamfund for at have sat deres præg på to ellers udpræget mandsdominerede felter.

Rikke Mia Skovdal er uddannet tv- og medietilrettelægger og Cand.IT. i digital design og kommunikation. Hun laver mange lydproduktioner, og står blandt andet også bag podcastene De færøske fabler og Satankulten.

Brugerbedømmelser af NattehimlenFind lignende bøger
Bogen Nattehimlen findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.