Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Nevermoor 2 - Wundersmeden. Morrigan Crows hemmelige kraft - Jessica Townsend - E-bog

bind 2 i Nevermoor serien

Bag om Nevermoor 2 - Wundersmeden. Morrigan Crows hemmelige kraft

Morrigan Crow er undsluppet sin forbandelse, men selvom hun er blevet optaget i Det Forunderlige Selskab, er rejsen langt fra slut. Hun ser frem til at blive oplært i selskabet – men det går ikke, som hun håber – og da folk begynder at forsvinde, falder mistanken på Morrigan. Pludselig er den magiske og trygge by Nevermoor forvandlet til en by fuld af frygt og mistænksomhed … Den spændende fortsættelse af fortællingen om det forbandede barn, Morrigan Crow. Nevermoor-serien har stor succes rundt om i verden og er solgt til udgivelse i mere end 30 lande.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788702250954
 • Udgivet:
 • 27. Marts 2019
 • Straks på e-mail.

Online pris

Anmeldelser af Nevermoor 2 - Wundersmeden. Morrigan Crows hemmelige kraft

  Beskrivelse af Nevermoor 2 - Wundersmeden. Morrigan Crows hemmelige kraft

  Morrigan Crow er undsluppet af sin forbandelse, men selvom hun er blevet optaget i det prestigefulde Forunderlige Selskab, er rejsen langt fra slut. Hun ser frem til at blive oplært i selskabet – men det går ikke, som hun håber – og da folk begynder at forsvinde, mistænkes Morrigan for at have skylden for det og ender som den mest forhadte person i Nevermoor. Pludselig er den magiske og trygge by Nevermoor forvandlet til en by fuld af frygt og mistænksomhed … Den spændende fortsættelse af fortællingen om det forbandede barn, Morrigan Crow. Nevermoor-serien har stor succes rundt om i verden og er solgt til udgivelse i mere end 30 lande.

  Forlagets beskrivelse af Nevermoor 2 - Wundersmeden. Morrigan Crows hemmelige kraft

  Morrigan Crow er undsluppet af sin forbandelse, men selvom hun er blevet optaget i det prestigefulde Forunderlige Selskab, er rejsen langt fra slut. Hun ser frem til at blive oplært i selskabet – men det går ikke, som hun håber – og da folk begynder at forsvinde, mistænkes Morrigan for at have skylden for det og ender som den mest forhadte person i Nevermoor. Pludselig er den magiske og trygge by Nevermoor forvandlet til en by fuld af frygt og mistænksomhed …

  Den spændende fortsættelse af fortællingen om det forbandede barn, Morrigan Crow. Nevermoor-serien har stor succes rundt om i verden og er solgt til udgivelse i mere end 30 lande.

  Brugerbedømmelser af Nevermoor 2 - Wundersmeden. Morrigan Crows hemmelige kraft  Find lignende bøger
  Bogen Nevermoor 2 - Wundersmeden. Morrigan Crows hemmelige kraft findes i følgende kategorier:

  Gør som tusindvis af andre bogelskere

  Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.