Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

OBSERVATØR - Mads Boel Bendix - E-bog

Bag om OBSERVATØR

Observatør er en samling af rejsedigte, der hver især er benævnt efter det geografiske område, hvor digtet er skrevet - eller i et minde om samme. I bogen bliver hver detalje ved stederne til unikke brikker i en større betydning, hvorfra hovedpersonen lærer sig selv at kende. Tvivl opstår, følelser knager, og verden opleves ikke bare udefra og ind, men det indre sætter også præg på omverdenen. Læs bogen for at vække nostalgiens glæde ved at genopleve rejsen, du selv har været på, eller tag med på en kunstnerisk rejse i en observatørs indre, en refleksion af dig selv som du er i dag, kommer til at være eller allerede har været. Om forfatteren: Mads Boel Bendix (f. 1994), bosat i København, studerer Dansk (KA) ved KU.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788793215337
  • Udgivet:
  • 1. Marts 2022
Leveringstid: Straks på e-mail

Beskrivelse af OBSERVATØR

Observatør er en samling af rejsedigte, der hver især er benævnt efter det geografiske område, hvor digtet er skrevet - eller i et minde om samme. I bogen bliver hver detalje ved stederne til unikke brikker i en større betydning, hvorfra hovedpersonen lærer sig selv at kende. Tvivl opstår, følelser knager, og verden opleves ikke bare udefra og ind, men det indre sætter også præg på omverdenen.

Læs bogen for at vække nostalgiens glæde ved at genopleve rejsen, du selv har været på, eller tag med på en kunstnerisk rejse i en observatørs indre, en refleksion af dig selv som du er i dag, kommer til at være eller allerede har været.

Om forfatteren: Mads Boel Bendix (f. 1994), bosat i København, studerer Dansk (KA) ved KU.

Brugerbedømmelser af OBSERVATØRFind lignende bøger
Bogen OBSERVATØR findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.