Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Ørken - Henrik Enemark - E-bog

indgår i Maxi serien

Bag om Ørken

En ørken er et særligt landskab,  hvor det kun regner meget lidt.  nogle steder kan der gå flere år,  hvor der ikke falder en eneste dråbe vand.  Der findes ørken i mange lande spredt ud over hele kloden. Faktisk er cirka tyve procent af alt land i verden ørken. Der er stor forskel på verdens ørkener. Det er nemlig ikke de samme dyr og planter, man finder alle steder. Dog har de alle det til fælles, at de kan klare sig uden ret meget vand. Læs mere om dyrene og det tørre ørkenlandskab i denne bog. Ørken er en del af Maxi-serien. Maxi er en serie af letlæste fagbøger til børn i 2.-5. klasse. Bøgerne har en klassisk opbygning og er særdeles velegnede til faglig læsning i indskolingen og på mellemtrinnet. Bøgerne er rigt illustreret med forskellige grafiske elementer og faktabokse, der understøtter de faglige tekster. Maxi-serien berører en bred vifte af aktuelle og relevante emner om alt fra klima, gaming, sport, og naturens verden. Der følger elevopgaver med til alle bøgerne.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788775927197
  • Udgivet:
  • 4. August 2023
Leveringstid: Straks på e-mail

Beskrivelse af Ørken

En ørken er et særligt landskab, 
hvor det kun regner meget lidt. 
nogle steder kan der gå flere år, 
hvor der ikke falder en eneste dråbe vand. 

Der findes ørken i mange lande spredt ud over hele kloden. Faktisk er cirka tyve procent af alt land i verden ørken. Der er stor forskel på verdens ørkener. Det er nemlig ikke de samme dyr og planter, man finder alle steder. Dog har de alle det til fælles, at de kan klare sig uden ret meget vand. Læs mere om dyrene og det tørre ørkenlandskab i denne bog.

Ørken er en del af Maxi-serien. Maxi er en serie af letlæste fagbøger til børn i 2.-5. klasse. Bøgerne har en klassisk opbygning og er særdeles velegnede til faglig læsning i indskolingen og på mellemtrinnet. Bøgerne er rigt illustreret med forskellige grafiske elementer og faktabokse, der understøtter de faglige tekster. Maxi-serien berører en bred vifte af aktuelle og relevante emner om alt fra klima, gaming, sport, og naturens verden. Der følger elevopgaver med til alle bøgerne.

Brugerbedømmelser af ØrkenFind lignende bøger
Bogen Ørken findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.