Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Om de fleste og det meste - Lars Løkke Rasmussen - Bog

- Erindringsglimt

Bag om Om de fleste og det meste

Lars Løkke Rasmussen har skrevet en original og tankevækkende erindringsbog, som vil appellere til alle, der interesserer sig for samfund og politik – uanset overbevisning. Lars Løkke Rasmussen er et idealistisk menneske, som har været fire årtier i politik for at gøre verden til et bedre sted. Han er ærgerrig, ambitiøs og en hård hund. Og han er en blød mand, der kan græde, når han ser samfundets svage blive kvast af ringe livsvilkår. Efter en fornem politisk karriere, kulminerende med seks et halvt år som statsminister, står han i dag ved en skillevej og stiller sig selv en række eksistentielle spørgsmål: Hvem er jeg? Hvor kommer jeg fra? Hvad har gjort mig til det menneske, jeg er i dag? I et forsøg på at finde fodfæste har Lars Løkke Rasmussen skrevet denne tankevækkende bog. Det er ikke en traditionel selvbiografi om en politikers vej til magtens tinde, men en række erindringer i glimt. Han har skrottet al pligtstof for i stedet at fortælle om de mennesker og begivenheder, som har betydet allermest for ham som politiker og som menneske. Lars Løkke Rasmussen genoplever sin nordsjællandske barndom og gymnasietid og mindes kampen for at føle sig ligeværdig med unge fra bedrestillede hjem. Han fortæller med skrækblandet fryd om at blive far som 25-årig, om at brænde sit lys i begge ender som ung kommunal-, amtsråds- og folketingspolitiker og om at lære det politiske håndværk i skabelsen af store og samfundsforandrende reformer i et taktisk spil med venner og fjender. Vi er med på ham rejser til Sovjetunionen og Afghanistan, Færøerne og Grønland, Dubai og Davos, og i personlige møder med verdens store personligheder og statsledere, fra Dalai Lama til Donald Trump. Endelig tager han os med ind i de lukkede rum, hvor politik bliver skabt, og skæbner bliver afgjort: Han løfter sløret for, hvad der skete i den berømte kælder i Odense under formandskampen i 2014. Og hvad der blev sagt på det famøse hovedbestyrelsesmøde i august 2019, som satte en brat stopper for hans epoke som formand for Venstre. Lars Løkke Rasmussen afslører ikke alt i denne bog. Men han fortæller ærligt, skarpt og humoristisk om de fleste – og det meste.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788740062281
 • Indbinding:
 • Hæftet
 • Sideantal:
 • 320
 • Udgivet:
 • 31. August 2020
 • Udgave:
 • 1
 • Størrelse:
 • 154x226x25 mm.
 • Vægt:
 • 576 g.
 • 1-2 hverdage.
 • 6. December 2022
På lager

Online pris

Fordelspris

Anmeldelser af Om de fleste og det meste

  Beskrivelse af Om de fleste og det meste

  Den forhenværende statsminister står endnu engang frem som forfatter af denne erindringsbog som både er afslørende, velskrevet og underholdende. Lars Løkke Rasmussen står frem med godt og vel 50 små historier fra hans liv som bidrager med nye fortællinger om sin opvækst i græsted og indrømmer hans engagement i småkriminalitet i hans teenageår. Løkke kalder selv bogen en slags terapi der skal hjælpe ham med “at genvinde personligt fodfæste”


  Bogen er for dig der har interesse for politik eller ønsker at lærer Lars lidt bedre at kende. Du kan læse om Løkkes syn på verdenen og hans diskussion med sig selv om hvorvidt han skal række ud efter den tabte magt eller forlade politik helt. I bogen er Løkke helt åben om sin frustration over at blive sat i politisk skakmat, men fortæller også om de mennesker og begivenheder som har betydet allermest for ham gennem han liv.


  Han indblander skjult sarkasme i de knivskarpe analyser så selv de mest tekniske afsnit i bogen er formidlet godt og fremstillet på pædagogisk vis. I bogen får vi t et kritisk portræt af Søren Pind som Løkke ikke har lagt låg på. De danske medier har udtrykt delte meninger om bogen, hvor nogle mener at han ikke fremstår selvkritisk mens andre priser bogen til skyerne, Ligegyldigt hvordan man ser på bogen kan vi ikke løbe fra at Løkke har kommet med et stærkt bud på årets politiske bogudgivelse.

  Forlagets beskrivelse af Om de fleste og det meste

  Lars Løkke Rasmussen har skrevet en original og tankevækkende erindringsbog, som vil appellere til alle, der interesserer sig for samfund og politik – uanset overbevisning.

  Lars Løkke Rasmussen er et idealistisk menneske, som har været fire årtier i politik for at gøre verden til et bedre sted. Han er ærgerrig, ambitiøs og en hård hund. Og han er en blød mand, der kan græde, når han ser samfundets svage blive kvast af ringe livsvilkår.

  Efter en fornem politisk karriere, kulminerende med seks et halvt år som statsminister, står han i dag ved en skillevej og stiller sig selv en række eksistentielle spørgsmål: Hvem er jeg? Hvor kommer jeg fra? Hvad har gjort mig til det menneske, jeg er i dag?

  I et forsøg på at finde fodfæste har Lars Løkke Rasmussen skrevet denne tankevækkende bog. Det er ikke en

  traditionel selvbiografi om en politikers vej til magtens tinde, men en række erindringer i glimt. Han har skrottet al pligtstof for i stedet at fortælle om de mennesker og begivenheder, som har betydet allermest for ham som politiker og som menneske.

  Lars Løkke Rasmussen genoplever sin nordsjællandske barndom og gymnasietid og mindes kampen for

  at føle sig ligeværdig med unge fra bedrestillede hjem. Han fortæller med skrækblandet fryd om at blive far som 25-årig, om at brænde sit lys i begge ender som ung kommunal-, amtsråds- og folketingspolitiker og om at lære det politiske håndværk i skabelsen af store og samfundsforandrende reformer i et taktisk spil med venner og fjender.

  Vi er med på ham rejser til Sovjetunionen og Afghanistan, Færøerne og Grønland, Dubai og Davos, og i personlige møder med verdens store personligheder og statsledere, fra Dalai Lama til Donald Trump.

  Endelig tager han os med ind i de lukkede rum, hvor politik bliver skabt, og skæbner bliver afgjort: Han løfter sløret for, hvad der skete i den berømte kælder i Odense under formandskampen i 2014. Og hvad der blev sagt på det famøse hovedbestyrelsesmøde i august 2019, som satte en brat stopper for hans epoke som formand for Venstre.

  Lars Løkke Rasmussen afslører ikke alt i denne bog. Men han fortæller ærligt, skarpt og humoristisk om de fleste – og det meste.

  Brugerbedømmelser af Om de fleste og det meste

  • Preben K. 3. Juni 2021

   Jeg havde forventet en meget mere nærgående bog, som fortalte flere detaljer om især Løkke Rasmussens sidste måneder som Venstre's formand.

  • Birgit K. 30. December 2020

   Rigtig godt sted at handle, meget fin og hurtig ekspedition/levering

  • Anders J. 29. December 2020

   Fin handel med hurtig levering.

  • Marianne S. 4. Oktober 2020

   Ok. Jeg har desværre ikke fået læst den. LLRs ego fylder enormt meget.

  • Trine K. 3. Oktober 2020

   Interessant og underholdende.


  Gør som tusindvis af andre bogelskere

  Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.