Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Om natten lyver jeg aldrig - Tomas Lagermand Lundme - Lydbog

Bag om Om natten lyver jeg aldrig

Yosef er 17 år og er lige droppet ud af gymnasiet. Han er rastløs, driver rundt i kvarteret og er træner i et fitnesscenter. Yosefs far har store drømme på sin søns vegne. Drømme, som Yosef aldrig rigtig kan leve op til. Da hans far får mulighed for at få et nyt job, sætter familien alt ind på at fremstå helt perfekt, så ingen kan sætte en finger på dem. Men Yosef har en hemmelighed, der kan få hele facaden til at krakelere, og som tiden går, og forventningerne stiger, vokser Yosefs ønske om at blive fri. Han vil ikke lyve mere. Hverken over for sig selv eller sin familie. Tomas Lagermand Lundme (f. 1973) er opvokset på Amager, først i Reberbanegade og sidenhen i en nedlagt legetøjsbutik ude ved Flyvergrillen. Han debuterede i 1998 med roman "Forhud" og har siden skrevet en lang række bøger for børn, unge og voksne, dramatik til teaterscenen og manuskripter til radioteaterstykker, dokudramaer, novellefilm og tv-serier. Han arbejder også som billedkunstner og har været radiovært. Romanen er baseret på tv-serien af samme navn skrevet af Martin Garde Abildgaard og Tomas Lagermand Lundme.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788726570090
  • Format:
  • MP3
  • Udgivet:
  • 19. Februar 2021
  • Oplæser:
  • Wahid Sui Mahmoud
Prøv Tales Streaming i 7 dage for 7 kr.
Herefter fra 75 kr./md. Ingen binding.

Beskrivelse af Om natten lyver jeg aldrig

Yosef er 17 år og er lige droppet ud af gymnasiet. Han er rastløs, driver rundt i kvarteret og er træner i et fitnesscenter. Yosefs far har store drømme på sin søns vegne. Drømme, som Yosef aldrig rigtig kan leve op til. Da hans far får mulighed for at få et nyt job, sætter familien alt ind på at fremstå helt perfekt, så ingen kan sætte en finger på dem. Men Yosef har en hemmelighed, der kan få hele facaden til at krakelere, og som tiden går, og forventningerne stiger, vokser Yosefs ønske om at blive fri. Han vil ikke lyve mere. Hverken over for sig selv eller sin familie.

Tomas Lagermand Lundme (f. 1973) er opvokset på Amager, først i Reberbanegade og sidenhen i en nedlagt legetøjsbutik ude ved Flyvergrillen. Han debuterede i 1998 med roman "Forhud" og har siden skrevet en lang række bøger for børn, unge og voksne, dramatik til teaterscenen og manuskripter til radioteaterstykker, dokudramaer, novellefilm og tv-serier. Han arbejder også som billedkunstner og har været radiovært.

Romanen er baseret på tv-serien af samme navn skrevet af Martin Garde Abildgaard og Tomas Lagermand Lundme.

Brugerbedømmelser af Om natten lyver jeg aldrigFind lignende bøger
Bogen Om natten lyver jeg aldrig findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.