Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Omphalos - Elsebeth Gundersen Jensen - E-bog

Bag om Omphalos

Efter en årrække som shaman for sekten Visdommens Børn, som han har skabt sammen med vennen Kurt, foretager Georg en nat i 1986 et skæbnesvangert valg, hvorefter hans genius Gabriel endeligt slår hånden af ham. Georg trækker sig såret tilbage og lever herefter en tilbagetrukket tilværelse, mens Kurt og Miriam trofaste forbliver ved hans side. I 2013 efter en depression flytter Kurt og Miriams datter, Julie, modstræbende tilbage til Ramslev, hvor hun forsøger at tage livtag med sin barndoms værste minder om forældrenes sekt, lokalbefolkningens fjendtlighed og den humørsyge Georg. Men under overfladen af barndommens almindelige traumer dukker dybereliggende minder frem, som Julie har fortrængt. Alene midt på korsvejen møder Julie pludselig en uventet støtte og allieret i sin barndomsfjende nummer ét – den falmede profet Georg. Alle tråde samler sig i denne tredje og sidste del af trilogien om præstesønnen Georg Ramslev og hans ambitiøse genius Gabriel.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788775757312
 • Udgivet:
 • 13. Juli 2022
 • Straks på e-mail.
Prøv Tales Streaming i 7 dage for 7 kr.
Herefter fra 75 kr./md. Ingen binding.

Normalpris

Beskrivelse af Omphalos

Efter en årrække som shaman for sekten Visdommens Børn, som han har skabt sammen med vennen Kurt, foretager Georg en nat i 1986 et skæbnesvangert valg, hvorefter hans genius Gabriel endeligt slår hånden af ham.
Georg trækker sig såret tilbage og lever herefter en tilbagetrukket tilværelse, mens Kurt og Miriam trofaste forbliver ved hans side.
I 2013 efter en depression flytter Kurt og Miriams datter, Julie, modstræbende tilbage til Ramslev, hvor hun forsøger at tage livtag med sin barndoms værste minder om forældrenes sekt, lokalbefolkningens fjendtlighed og den humørsyge Georg. Men under overfladen af barndommens almindelige traumer dukker dybereliggende minder frem, som Julie har fortrængt.
Alene midt på korsvejen møder Julie pludselig en uventet støtte og allieret i sin barndomsfjende nummer ét – den falmede profet Georg.
Alle tråde samler sig i denne tredje og sidste del af trilogien om præstesønnen Georg Ramslev og hans ambitiøse genius Gabriel.

Brugerbedømmelser af Omphalos

 • Krimiormen s. 2. August 2022

  Mit første ord, når det kommer til Elsebeth Gundersen Jensens forfatterskab, er ganske kort: WOW. Det var den tanke jeg sad tilbage med efter at have lukket sidste side i ”Omphalos”.

  Forvent ikke en traditionel roman når du giver dig i kast med hendes forfatterskab. Det er dybt, fængslende, erotisk og djævelsk.

  ”Omphalos” er en stærk roman om en okkult verden, som jeg kommer til at savne, nu, hvor der ikke er flere sider at læse om Georg Ramslev, Kurt og Miriam og deres børn Jakob og Julie. ”Omphalos” er virkelig en meget stærk fortælling om en okkult verden, som jeg personligt, intet kendte til før trilogien om Georg Ramslev, vennen Kurt og Visdommens børn.

  Jeg kan kun give denne fantastiske afslutning hele 6 stærke roser. Visdommens børn vil leve stærkt i min sjæl længe efter, at jeg har lukket den sidste af bøgerne i serien.

  Vurdering: 6/6 Roser.

  Krimiormen.dk


Find lignende bøger
Bogen Omphalos findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.