Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Ond vilje - Jørn Lier Horst - E-bog

Bag om Ond vilje

En spændende krimi omhandlende den dømte og fængslede seriemorder Tom Kerr, som har tilstået et hidtil uopklaret mord, og er gået med til at vise politiet, hvor han har skjult liget. For William Wisting og cold case-efterforskeren Adrian Stiller vil genoprettelsen af mordet ikke blot afslutte den berømte drabssag. Rekonstruktionen giver samtidig også mulighed for at få Kerrs medskyldige frem i offentligheden. Dette indebærer blandt andet ham, som politiet og offentligheden kun kender som Den Anden. Politiet kender ikke meget til Den Anden medskyldige, hvilket sætter svære betingelser for politiet. Genoprettelsen af det uopklarede mord viser sig ikke at gå efter planen, da Wisting ender med en undsluppen seriemorder og flere hårdt kvæstede politifolk. Wisting kommer ud for en stor udfordring, da Kerr og Den Anden får frit spil til at finde flere interessante ofre blandt kvinder, som de er så interesserede i at jagte.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788770073721
 • Udgivet:
 • 27. Marts 2020
 • Straks på e-mail.

Normalpris

Medlemspris

Prøv i 30 dage for 45 kr.
Herefter fra 79 kr./md. Ingen binding.

Beskrivelse af Ond vilje

En spændende krimi omhandlende den dømte og fængslede seriemorder Tom Kerr, som har tilstået et hidtil uopklaret mord, og er gået med til at vise politiet, hvor han har skjult liget. For William Wisting og cold case-efterforskeren Adrian Stiller vil genoprettelsen af mordet ikke blot afslutte den berømte drabssag. Rekonstruktionen giver samtidig også mulighed for at få Kerrs medskyldige frem i offentligheden. Dette indebærer blandt andet ham, som politiet og offentligheden kun kender som Den Anden. Politiet kender ikke meget til Den Anden medskyldige, hvilket sætter svære betingelser for politiet.
Genoprettelsen af det uopklarede mord viser sig ikke at gå efter planen, da Wisting ender med en undsluppen seriemorder og flere hårdt kvæstede politifolk. Wisting kommer ud for en stor udfordring, da Kerr og Den Anden får frit spil til at finde flere interessante ofre blandt kvinder, som de er så interesserede i at jagte.

Forlagets beskrivelse af Ond vilje

Den dømte og fængslede seriemorder Tom Kerr har tilstået et hidtil uopklaret mord og er gået med til at vise politiet, hvor han har skjult liget. For William Wisting og cold case-efterforskeren Adrian Stiller vil rekonstruktionen af mordet ikke blot afslutte en drabssag. Den giver også mulighed for at få Kerrs medskyldige frem i lyset. Ham som politi og offentlighed kun kender som Den Anden.

Rekonstruktionen går frygtelig galt, og Wisting står tilbage med en undsluppen seriemorder og flere hårdt sårede politifolk. Tom Kerr og Den Anden har frit spil til at finde flere ofre blandt de unge kvinder, de er så interesserede i.

OND VILJE er tredje bog i Jørn Lier Horsts cold case-kvartet. Bogen kan læses uafhængigt af de andre bøger i serien.

Indhold

OND VILJE er den tredje bog i Jørn Lier Horst cold case-kvartet, som kan læses uafhængigt af de andre bøger i serien. Herunder findes de andre bøger af spændingsserien, som er kategoriseret i den rigtige rækkefølge:

Katharina-koden - Bind 1.
Det inderste rum - Bind 2.
Ond vilje - Bind 3. 

Brugerbedømmelser af Ond vilje

 • Charlotte G. 25. December 2020

  Endnu fantastisk læsning. Har også læst alle hans forgående bøger og de er alle lige fantastiske. Venter i spænding på om der skulle komme flere engang.

 • Lotte J. 28. April 2020

  Jeg har nu læst Ond Vilje færdig, og her følte jeg virkelig for at anmelde den, så andre også kan blive inspireret til at få fornøjelsen af den. Rigtig god krimi som varmt kan anbefales!!


Find lignende bøger
Bogen Ond vilje findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.