Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Ord fra liv - Rikke Stokland - E-bog

- Digte om at være

Bag om Ord fra liv

Vi føler, tænker og reflekterer hele tiden – og fejer tit under gulvtæppet. Det kan være svært at identificere, hvilke følelser der er på spil, hvorfor de overhovedet er der, og hvad man skal bruge dem til. Ofte er det første skridt at turde at være villig til at lytte til dem, hvilket er udgangspunktet for denne digtsamling, der rummer digte om blandt andet ensomhed, opvækst med en alkoholisk far og en generel forvirring over livet og dets facetter. Med en fandenivoldsk og ungdommelig energi skildres følelser og tanker ud fra et identitetspolitisk og samfundskritisk perspektiv. De koncentrerede tekster med selvironiske toner trænger stærkt igennem og bliver en samling af livsråd, der er brygget af egne erfaringer med stress, depression, livets smukke uforudsigeligheder og det at være menneske i en perfekthedskultur. Ord fra liv er Rikke Stoklands første digtsamling, der har hjulpet hende med at navigere i tankemylder og følelser.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788775752249
  • Udgivet:
  • 18. Oktober 2021
  • Straks på e-mail.

Normalpris

Medlemspris

Prøv i 30 dage for 45 kr.
Herefter fra 79 kr./md. Ingen binding.

Beskrivelse af Ord fra liv

Vi føler, tænker og reflekterer hele tiden – og fejer tit under gulvtæppet.

Det kan være svært at identificere, hvilke følelser der er på spil, hvorfor de overhovedet er der, og hvad man skal bruge dem til. Ofte er det første skridt at turde at være villig til at lytte til dem, hvilket er udgangspunktet for denne digtsamling, der rummer digte om blandt andet ensomhed, opvækst med en alkoholisk far og en generel forvirring over livet og dets facetter.

Med en fandenivoldsk og ungdommelig energi skildres følelser og tanker ud fra et identitetspolitisk og samfundskritisk perspektiv. De koncentrerede tekster med selvironiske toner trænger stærkt igennem og bliver en samling af livsråd, der er brygget af egne erfaringer med stress, depression, livets smukke uforudsigeligheder og det at være menneske i en perfekthedskultur.

Ord fra liv er Rikke Stoklands første digtsamling, der har hjulpet hende med at navigere i tankemylder og følelser.

Brugerbedømmelser af Ord fra livFind lignende bøger
Bogen Ord fra liv findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.