Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Otto og Louise - Hanne Richardt Beck - E-bog

Bag om Otto og Louise

Otto er skrædder og rejser i 1912 fra Ebeltoft til Amerika for i lighed med hundredetusinder af andre at søge lykken.

 Louise er andengenerationsamerikaner med danske rødder. Hun er kiropraktor og fraskilt.

 Otto og Louise møder hinanden i Salt Lake City, og snart er de gift og på vej ind i en fælles tilværelse. De slår sig ned i San Francisco, byen, der summer af virkelyst og ekspansion, men tilværelsen er usikker – i baggrunden raser Første Verdenskrig, den spanske syge dukker op, og man kommer let i kløerne på mennesker, der vil udnytte immigrantens skrøbelighed.

 Otto og Louise er en roman om to menneskers forsøg på at skabe sig et livsgrundlag i en tid præget af store drømme og stor uvished. Fortiden i det gamle land slipper ikke så let sit tag i Otto, og Louise kæmper med sit eget indre mørke.

 Vil det lykkes for de to at finde sig selv og kærlig­heden til hinanden?

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788794165198
  • Udgivet:
  • 18. Maj 2022
  • Straks på e-mail.

Normalpris

Medlemspris

Prøv i 30 dage for 45 kr.
Herefter fra 79 kr./md. Ingen binding.

Beskrivelse af Otto og Louise

Otto er skrædder og rejser i 1912 fra Ebeltoft til Amerika for i lighed med hundredetusinder af andre at søge lykken.Louise er andengenerationsamerikaner med danske rødder. Hun er kiropraktor og fraskilt.Otto og Louise møder hinanden i Salt Lake City, og snart er de gift og på vej ind i en fælles tilværelse. De slår sig ned i San Francisco, byen, der summer af virkelyst og ekspansion, men tilværelsen er usikker – i baggrunden raser Første Verdenskrig, den spanske syge dukker op, og man kommer let i kløerne på mennesker, der vil udnytte immigrantens skrøbelighed.Otto og Louise er en roman om to menneskers forsøg på at skabe sig et livsgrundlag i en tid præget af store drømme og stor uvished. Fortiden i det gamle land slipper ikke så let sit tag i Otto, og Louise kæmper med sit eget indre mørke.Vil det lykkes for de to at finde sig selv og kærlig­heden til hinanden?

Brugerbedømmelser af Otto og LouiseFind lignende bøger
Bogen Otto og Louise findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.