Markedets laveste priser
Dag-til-dag levering
På date med en morder af Anna Ekberg

På date med en morder - Lydbog

Bag om På date med en morder

Ibens lillesøster er forsvundet. Det har hun været i snart et år, og i det år er Iben trukket længere og længere ind i sig selv. En mørk og lammende sorg har ædt hende op indefra og ødelagt hendes ellers lykkelige tilværelse. Politiet er overbevist om, at søsteren er blevet slået ihjel, og meget tyder på, at hun har mødt sin morder på en datingtjeneste. Men de er på bar bund, og på trods af en omfattende efterforskning har sporene ikke ført til noget gennembrud. På årsdagen for sin søsters forsvinden beslutter Iben selv at tage affære. Enten gør hun det, eller også går hun til grunde. Velvidende at hun sætter sit liv over styr, velvidende at hun risikerer at miste både sig selv, sit ægteskab og måske endda sit liv, kaster hun sig ind i jagten på sin søsters morder. På date med en morder er en fængslende og forførende spændingsroman om kærlighed og seksualitet, og om den længsel og de hemmeligheder, der kan gemme sig bag folks pæne facader.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788740066715
 • Format:
 • MP3
 • Udgivet:
 • 20. August 2020
 • Oplæser:
 • Louise Davidsen
 • 160,95 kr.
Betal med Dankort på Tales.dkBetal med Visa eller Visa Electron på Tales.dkBetal med Mastercard på Tales.dkBetal med MobilePay på Tales.dk
 • Straks på e-mail
Eller spar samlet 34% som medlem
 • 139,95 kr.
 • 29,05 kr. (34%)

Forudsætter medlemskab (ingen binding)
1. uge gratis, herefter 79 kr./md. og kan opsiges når du vil.
Beskrivelse af På date med en morder
Ibens lillesøster er forsvundet. Det har hun været i snart et år, og i det år er Iben trukket længere og længere ind i sig selv. En mørk og lammende sorg har ædt hende op indefra og ødelagt hendes ellers lykkelige tilværelse. Politiet er overbevist om, at søsteren er blevet slået ihjel, og meget tyder på, at hun har mødt sin morder på en datingtjeneste. Men de er på bar bund, og på trods af en omfattende efterforskning har sporene ikke ført til noget gennembrud.

På årsdagen for sin søsters forsvinden beslutter Iben selv at tage affære. Enten gør hun det, eller også går hun til grunde. Velvidende at hun sætter sit liv over styr, velvidende at hun risikerer at miste både sig selv, sit ægteskab og måske endda sit liv, kaster hun sig ind i jagten på sin søsters morder. På date med en morder er en fængslende og forførende spændingsroman om kærlighed og seksualitet, og om den længsel og de hemmeligheder, der kan gemme sig bag folks pæne facader.
Brugerbedømmelser af På date med en morder
 • Krimiormen s. 21. August 2020

  ”På date med en morder” er skrevet af pseudonymet Anna Ekberg. Anna Ekberg er ikke helt så feminin, som “hendes” navn lyder. Bag navnet gemmer sig de garvede forfattere, Anders Rønnow Klarlund (1971) og Jacob Weinreich (1972).

  Forfatterne udtaler at Anna Ekberg er deres feminine side. I ”På date med en morder” er hovedpersonen, den Århusianske journalist 37-årige Iben. Iben er gift med hjernekirurgen Konrad. Iben har altid gerne villet have børn, men det er ikke rigtig lykkedes for parret endnu.

  Ibens reaktionsmønstre er på visse steder temmelig ulogiske. Hele dating-verdenen i ”På date med en morder” vil jeg nærmest betegne som sex-dating og læseren skal ikke være sart overfor nogle meget ligefremme beskrivelser af Ibens oplevelser med dates og på sexklubber.

  I ”På date med en morder” bliver læseren også præsenteret for kommerciel DNA-test på en ny og anderledes måde. ”På date med en morder” er bestemt en fantastisk velskrevet og nytænkende spændingsroman. Forfatternes research er, som altid, gennemarbejdet og yderst grundig, med en smule kunstnerisk frihed indlagt.

  ”På date med en morder” får bestemt mine varmeste anbefalinger med på vejen hvis du er til en sprudlende og anderledes spændingsroman.

  Vurdering: 4/6 Roser

  Krimiormen.dk


Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen På date med en morder findes i følgende kategorier:
Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.