Markedets billigste bøger
Dag-til-dag levering
På myretur til Strømpeland af Eva Nølke

På myretur til Strømpeland - E-bog

Bag om På myretur til Strømpeland

Victor er en ganske almindelig dreng, der bor hos sin mor og stedfar. Stedfaderen ser Victor som en klods om benet, og Victor har desuden problemer i skolen. Derfor tager Victor ofte en tur i den lokale park, hvor han kan sidde i fred med sine egne tanker. I parken finder Victor en dag en underlig sten, og inden han ved af det, befinder han sig langt nede i et myrebo. Her møder han professoren og Maria, der har boet blandt myrerne de sidste ti år efter et uheld med en opfindelse. For at kunne vende tilbage til normal størrelse drager de sammen afsted på en spændende rejse. Undervejs møder de en lang række svære udfordringer og farlige situationer, hvor deres viden, opfindsomhed, mod og styrke bliver sat på prøve. På vejen hjem venter endnu en overraskelse og en række chokerende afsløringer.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788743083115
  • Udgivet:
  • 28. December 2020
  • 207,95 kr.
Betal med Dankort på Tales.dkBetal med Visa eller Visa Electron på Tales.dkBetal med Mastercard på Tales.dkBetal med MobilePay på Tales.dk
  • Straks på e-mail
Eller spar samlet 30% som medlem
  • 180,95 kr.

Forudsætter medlemskab (ingen binding)
1. uge gratis, herefter 79 kr./md. og kan opsiges når du vil.
Beskrivelse af På myretur til Strømpeland
Victor er en ganske almindelig dreng, der bor hos sin mor og stedfar. Stedfaderen ser Victor som en klods om benet, og Victor har desuden problemer i skolen. Derfor tager Victor ofte en tur i den lokale park, hvor han kan sidde i fred med sine egne tanker.

I parken finder Victor en dag en underlig sten, og inden han ved af det, befinder han sig langt nede i et myrebo. Her møder han professoren og Maria, der har boet blandt myrerne de sidste ti år efter et uheld med en opfindelse.

For at kunne vende tilbage til normal størrelse drager de sammen afsted på en spændende rejse. Undervejs møder de en lang række svære udfordringer og farlige situationer, hvor deres viden, opfindsomhed, mod og styrke bliver sat på prøve. På vejen hjem venter endnu en overraskelse og en række chokerende afsløringer.
Brugerbedømmelser af På myretur til Strømpeland


Find lignende bøger
Bogen På myretur til Strømpeland findes i følgende kategorier:
Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.