Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

På trods af mig - Anne-Marie Kjærside - E-bog

Bag om På trods af mig

Barndommens traumer sætter dybe spor, nogle gange dybere, end vi som mennesker selv forstår. Dette er en personlig digtsamling, der kommer omkring tabubelagte emner, som det kan være svært at tale om og bryde med. Livsfortælleren i denne bog har et barndomstraume med seksuelle krænkelser og overgreb. Dette mørke skildres og fører videre til et indblik i de senfølger, som et barndomstraume kan påføre. Digtene omhandler tabubelagte emner som depression, angst, smerte, skyld og skam. Samt den tavshed og ensomhed, mange overlevere oplever. Men det er også en digtsamling, som rummer utrolig meget håb, lys og kærlighed. Som giver et indblik i, hvor vigtigt det er at bryde med tavshedskulturen for at kunne heale sig selv som menneske. At det vigtigste er, at man som menneske er tro mod sig selv og sine egne følelser. Sætter grænser, lukker op og tør tro på, at man trods fortidens smerte fortjener at eje sit eget liv og fortjener kærligheden.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788775758777
  • Udgivet:
  • 19. September 2022
  • Straks på e-mail.

Normalpris

Beskrivelse af På trods af mig

Barndommens traumer sætter dybe spor, nogle gange dybere, end vi som mennesker selv forstår.
Dette er en personlig digtsamling, der kommer omkring tabubelagte emner, som det kan være svært at tale om og bryde med.
Livsfortælleren i denne bog har et barndomstraume med seksuelle krænkelser og overgreb.
Dette mørke skildres og fører videre til et indblik i de senfølger, som et barndomstraume kan påføre. Digtene omhandler tabubelagte emner som depression, angst, smerte, skyld og skam. Samt den tavshed og ensomhed, mange overlevere oplever.
Men det er også en digtsamling, som rummer utrolig meget håb, lys og kærlighed. Som giver et indblik i, hvor vigtigt det er at bryde med tavshedskulturen for at kunne heale sig selv som menneske. At det vigtigste er, at man som menneske er tro mod sig selv og sine egne følelser. Sætter grænser, lukker op og tør tro på, at man trods fortidens smerte fortjener at eje sit eget liv og fortjener kærligheden.

Brugerbedømmelser af På trods af migFind lignende bøger
Bogen På trods af mig findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.