Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Padderok og andre noveller - Max Ulrich Klinker - Lydbog

Bag om Padderok og andre noveller

Max Ulrich Klinkers noveller er fra så vidt forskellige steder som Cuba, Frankrig, Vestafrika og københavnske Østerbro. De er alle er skrevet med et kosmopolitisk udsyn og en klassisk dannelse. Novellerne handler om livet, og hvorvidt man kan orientere sig i et univers der, ligesom forfatterens fortid i luftrummet, ikke lader sig kortlægge eller repræsentere fyldestgørende med et entydigt sprog. En verden uden faste grænser og kategorier, og hvor man nemt kan komme ud af kurs. Det er perspektivrige historier med livsholdning fortalt i et kalejdoskopisk lys fra Goethes legendariske farvelære. Rejs med over siderne til den eksklusive Franske Riviera, til den gamle bydel i Havanna, til Versailles-parken, til postflyvernes Saint Louis i Senegal, til den canadiske ødemark - og selvfølgelig, til Østerbro. Max Ulrich Klinker, født 1965 på Frederiksberg, er uddannet civilpilot og jurist. Tidligere pilot i SAS. Forinden pilot i andre luftfartsselskaber med bl. a. operationer i Afrika og flyveinstruktør. Dansk og fransk advokat. Har skrevet adskillige artikler, essays og skønlitterære tekster. Debuterede i 2011 med novellesamlingen SMAK.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788794229012
 • Format:
 • MP3
 • Udgivet:
 • 31. August 2021
 • Oplæser:
 • Paul Becker
 • Straks på e-mail.

Online pris

Fordelspris

Anmeldelser af Padderok og andre noveller

  Beskrivelse af Padderok og andre noveller

  Max Ulrich Klinkers noveller er fra så vidt forskellige steder som Cuba, Frankrig, Vestafrika og københavnske Østerbro. De er alle er skrevet med et kosmopolitisk udsyn og en klassisk dannelse.

  Novellerne handler om livet, og hvorvidt man kan orientere sig i et univers der, ligesom forfatterens fortid i luftrummet, ikke lader sig kortlægge eller repræsentere fyldestgørende med et entydigt sprog. En verden uden faste grænser og kategorier, og hvor man nemt kan komme ud af kurs. Det er perspektivrige historier med livsholdning fortalt i et kalejdoskopisk lys fra Goethes legendariske farvelære.

  Rejs med over siderne til den eksklusive Franske Riviera, til den gamle bydel i Havanna, til Versailles-parken, til postflyvernes Saint Louis i Senegal, til den canadiske ødemark - og selvfølgelig, til Østerbro.

  Max Ulrich Klinker, født 1965 på Frederiksberg, er uddannet civilpilot og jurist. Tidligere pilot i SAS. Forinden pilot i andre luftfartsselskaber med bl. a. operationer i Afrika og flyveinstruktør. Dansk og fransk advokat.

  Har skrevet adskillige artikler, essays og skønlitterære tekster. Debuterede i 2011 med novellesamlingen SMAK.

  Brugerbedømmelser af Padderok og andre noveller  Find lignende bøger
  Bogen Padderok og andre noveller findes i følgende kategorier:

  Gør som tusindvis af andre bogelskere

  Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.